Nivea bloggertalálkozó

Ma a Nivea szervezett a Szépségpontjukba egy bloggertalálkozót. Ezeknek az alkalmaknak nagyon örülök, hiszen jó találkozni a többiekkel is, illetve ilyenkor mindig lehetőség van beszélgetni a cégek képviselőivel és megtudhatunk mindenféle érdekességeket tőlük. Nem tudom ti jártatok-e már ebben az üzletben, én még nem, úgyhogy nekem sok újdonság volt ezzel kapcsolatban. Például, hogy fodrászat, kozmetika, masszázs..minden megtalálható, plusz a külföldön kapható, nálunk kivont termékeket is jó eséllyel megtalálhatjuk itt. Néhány sminktermékkel is találkozhatunk, de ezek már kifutó széria, ugyanis megszüntették a sminkvonalat:( Azért érdemes vetni rájuk egy pillantást, egy-két rúzs és körömlakk igazán szívdobogtató:)
Megismerkedtünk néhány aktuális újdonsággal, hatóanyaggal, ezekről majd valószínűleg a termékek kapcsán fogok nektek írni.
Nagyon kedvesek voltak a lányok, és többször hangsúlyozták, hogy ha bármilyen kérdés vetődik fel a termékekkel kapcsolatban, akkor írjunk nekik bátran és válaszolnak mindenre. Úgyhogy ez egyben egy felhívás nektek is! Nyugodtan kérdezzetek, ha bármi kérdésetek van, én továbbítani fogom és hozom a válaszokat:)
Végezetül pedig néhány fotó csak a hangulat kedvéért:)

Follow:
Oszd meg: