Spin Pin – ismeritek?:)

Egy olyan eszközt hoztam most megmutatni nektek, amivel kapcsolatban először nekem is kétes érzéseim voltak. Nekem először egy barátnőm mesélt erről a kis szerkezetről, hogy milyen szuper, mert nagyon egyszerűen lehet vele kontyot készíteni és jól tart. Csodálkoztam, hiszen elég furcsán hangzik, hogy belecsavarozok egy ilyen kis spirált a hajamba és akkor majd jól tart egész nap..
Nekem borzasztó sűrű és sok hajam van, ezt gyakorlatilag képtelenség hosszútávon kontyba fogni, egyszer mindig meg szoktam igazítani egy nap során (hajgumi és hullámcsatt).

Először a Claire’s-ben láttam néhány félét (különféle hajszínekhez), de azt drágának tartottam. Aztán körbenéztem ebayen is (ITT) és borzasztó olcsón lehet hozzájutni, de 90%ban feketével találkoztam és én a szőke hajamhoz nem azt szerettem volna. aztán egy Mülleres körutam során megláttam, hogy itt is lehet kapni, méghozzá annyira nem is vészes 1245 Ft-os áron, így gondoltam jöjjön haza lássuk mit tud!

Róla van szó, mellé tettem egy csoma kis átmérőjű hajgumit, hogy kb érezzétek a méreteket:

Két kis csavar van egy ilyen csomagban, amit tulajdonképpen úgy kell használni, hogy megformázzuk a hajunkat és két irányból egyszerűen beletekerjük. Nekem már egy is megfogja pl a szimpla kontyot! Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire jó kis cucc, mert így tényleg másodpercek alatt készül el a frizura, és gyakorlatilag láthatatlan is, hogy hogyan van megtűzve.
Nekem egésznap tartja a hajam, nem bomlik ki, nem hullik szét.
Járt mellé egy kis füzet, néhány frizura tippel, de természetesen sokkal több féle haj elkészzítésére alkalmas.
Szeretnék majd ezzel kapcsolatban is készíteni videót, hogy lássátok élesben hogyan is működik ez, de azt mindenképpen le szerettem volna írni nektek, hogy mennyire elégedett vagyok és nagyon örülök, hogy kipróbáltam, mert ez egy csoda nekem:D Nagyon sűrűn hordom feltűzve a hajam és lényegesen megkönnyíti nekem a reggeli készülést:)

Innen is köszi Fanni, hogy meséltél róla!:)

szerk: a videó elkészült, itt megtaláljátok:
https://www.beautyjunkie.hu/2011/12/harom-egyszeru-konty-spin-pin.html

Ti próbáltátok már esetleg, vagy találkoztatok vele?:)

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .