Avon négyes szemhéjpúder paletta – Hollywood

Kíváncsi voltam ezekre az új négyes szemhéjpúder palettákra, hogy mégis mit hoznak össze a “little red dress” témakörhöz. Most a Hollywood kombinációt mutatom meg, így az elején elmondanék annyit, hogy nekem ez a kombó jobban tetszett már látatlanban, mint a másik, a Starlet:)

 A szomásos fekete Avonos dobozban érkezik, a hátulján az összes információval:

 Amikor elővettem a dobozból hatalmas csalódás ért. A katalógusban valahogy nem tűnt úgy igazán fel, hogy ezek konkrétan csupa piros csomagolást kaptak. Gondoltam csak pirossal ráírják a kollekciót a feketére vagy valami, mint ahogyan eddig is volt..de nem:( Nézzétek ezt a csúf piros műanyagot:

 Ha túltettük magunkat ezen a traumán és végre kinyitjuk, akkor valamennyire mgnyugodhatunk, mert belül nem változott semmi, és a színek is nagyon szépek:) Hála az égnek, mert ha nem így lenne isten bizony a kukába dobtam volna..

 A négy szín egy matt világos színből, egy fényes barnából, egy matt sötétbarnából és egy gyönyörű duo chrome színből áll össze, ami szürkés-barnás, de zöldes fénye van. Ezalapján a leírás alapján szerintem egyértelmű, hogy miért is tetszik, szuper natúr színek, de mégis van benne egy kis extra!
A minták természetes fényben készültek:
(matt sötétbarna, fényes barna, zöldes fényű, matt világos)
Akkor ajánlom megvételre, ha a natúr színek szerelmesei vagytok, vagy ha éppen nincs túl sok ilyen árnyalat a birtokotokban és szeretnétek párat. Ja! és ha túl tudjátok tenni magatokat a piros tokon:D
Hogy tetszik nektek?:)

Follow:
Oszd meg: