L’oreal új termékek – 2011 ősz

Az őszi sminktrendeket bemutató bejegyzésemnél kértétek, hogy legyen néhány szó az új termékekről is, úgyhogy most erről jön egy rövid kis összefoglaló, főleg marketing szövegekkel, hiszen még saját tapasztalatokról korai lenne beszélni.
Az első a sorban, ami engem nagyon érdekel, az a sminkalap. Bevallom én nem vagyok az arcra használatos bázisok megszállottja, de a tökéletes bőrért mindent! Sok helyen olvastam már róla véleményeket, kíváncsian várom majd, hogy nekem hogy válik be, és beszámolok róla, ha érdekel titeket, akár összevetve egy másik alappal is.
Mit kell tudni róla?

STUDIO SECRET BASE
BŐRTÖKÉLETESÍTŐ SMINKALAP
Könnyed textúrájú krém, mely bársonyos tapintást hoz létre. Használatával a bőr egyenletessé és selymesen simává válik. Használható önmagában vagy az eredményesebb hatás érdekében alapozó alá is.
Ajánlott fogyasztói ár: 4.499 Ft

Új termékek között találkozhatunk szemhéjpúderekkel. Ezek kis tégelyben érkeznek, és pozitívum, hogy mikor letekerjük a kupakot találunk benne egy kis préselő lapocskát, amit le kell emelni használat előtt, tehát nem fog ránk szóródni minden. Elvileg nem kell alá alap, mert dörzsölés- és vízálló..azért én erre kíváncsi lennék élesben.Szép igényes csomagolás, nekem nagyon tetszenek a kis tégelyek:) 8 árnyalatban kapható.
Mit kell tudni róla?
INFAILLABLE
EGYRÉSZES INTENZÍV SZEMHÉJPÚDER
Bársonyos, páratlanul hosszantartó szemhéjpúder. Intenzív pigmentjei élénkítik
a tekintetet. Dörzsölés- és vízálló.
Ajánlott fogyasztói ár: 2.419 Ft

A L’oreal szempillaspiráljait mindig imádtam, úgyhogy kíváncsi vagyok az újdonságokra is mindig. Most a Volume Million Lashes-nek jött ki egy teljesen új változata, amit szem színhez igazodva válasszunk ki, és így jobban kiemeli a tekintetünket. Elvileg csak akkor fénylik, ha úgy esik rá a fény, ki fogom próbálni és meglátjuk:)
Mit kell tudni róla?

VOLUME MILLION LASHES LUMINIZER
DÚSÍTÓ és hosszabbító SZEMPILLASPIRÁL
Szétválasztja, teltebbé és hosszabbá varázsolja a pillákat. A Luminizer változat különlegessége, hogy fekete, mégis az extra színezett pigmenteknek köszönhetően az Ön szeme színében ragyog. Személyre szabott szempillaspirál, mely drámaian kiemeli a kék, zöld, barna vagy mogyoróbarna szemeket.
Ajánlott fogyasztói ár: 4.199 Ft

Ez a szempillaspirál sokkal jobban izgat, mint az előző, ugyanis nem szoktam az ilyen extra színű szempillák barátja lenni, viszont az innovatív szempillaspirálokra mindig kapható vagyok. Abszolút levesz a lábamról a dús-hosszú-ívelt pillák ígérete, szóval kíváncsi leszek ez mit tud:)
Mit kell tudni róla?
LASH ARCHITECT 4D
FEKETE SZEMPILLASPIRÁL: dúsít, hosszabbít, vastagít, ível
Lépjen be a 4D szempillák világába!
Növelje pilláit négy dimenzióban a megújult Lash Architect szempillaspirállal! A Lash Architect 4D – vel igézően dús, azonnali hosszabbító, vastagító és ívelő hatással érhet el drámai, műszempillaszerű hatást a szempillák tövétől a végéig.
Az új, csavart és egyben hajlított aszimmetrikus kefetechnológia ultra-precíz felvitelt tesz lehetővé. Az intenzív, mélyfekete pigmentek könnyed festékréteget vonnak az egyes pillákra exkluzív, elegáns megjelenést előidézve.

Ajánlott fogyasztói ár: 4.199 Ft

Titeket megfogott valami ezek közül az új termékek közül?

Follow:
Oszd meg: