L’oreal sminktrend – 2011 ősz

Ma a L’oreal sajtótájékoztatóján jártam és megismerkedtem az őszi sminktrendjükkel valamint az új termékekkel is, úgyhogy most erről hoztam egy kis összefoglalót nektek:)

A kulcsszó a Nude, eköré építették a 3 féle őszi sminket, amit élőben is megnézhettünk. Mindegyikhez tartozik face chart és egy modell fotó, én pedig leírom nektek, hogy hogyan készül a smink és a L’oreal javasolt termékeit is odaírom zárójelben, ha valakit érdekelne:)
Az első smink a alapja a tökéletes arcbőr, enyhe barackos pirosítóval az arccsont alatt (Accord Parfait (True Match)). Ezután fekete szemceruzával kontúrozzuk, majd satírozunk el a szemünkön, ezután egykis fényes bézs (Color Infaillible 002-es Hourglass Beige) kerül az egész szemhéjra és egykis bronzos (Color Infaillible 012-es Endless Chocolat) a külső részre befelé satírozva. Ezzel az alsó szempillák tövéhez is bemehetünk. Szempillaspirál és kész is:) Az ajkakra csak natúr szín kerüljön (Color Riche 240-es Dune).
 

 Doutzen Kroes a kész sminkben:

A második smink egy kicsit erősebb, de az alapok itt is ugyanazok, csak a pirosító máshová került: a halántéktól az almácska felé. A szemhéjunk egészére fényes rózsaszín kerül (Color Infaillible 004-es Forever Pink árnyalatát) majd kontúrozzuk fekete szemceruzával és satírozzuk el. Szempillaspirál és gyakorlatilag készen van a szemünk. Rózsaszín, de még mindig visszafogott rúzzsal párosítsuk Color Riche 303-as Rose Tender)!

 Eva Longoria a kész sminkben:

A harmadik sminkben már egészen erős a szemfestés, kék színekre lesz szükségünk hozzá. Az arcunknál ugyanúgy a minél nagyobb tökéletességnél és a barackos pirosítónál maradunk. A szemfestést a fekete kontúrceruzával kezdjük, és most a vízvonalat is húzzuk ki. Egy kék palettára lesz szükségünk (Quad Pro 358-as Midnight Blue),  ebből a fényes báziskrémet kell először a szemhéjra tenni, ezután a sötétkéket a szempillák tövébe satírozni. Királykékkel eldolgozzuk felfelé a sötétkéket, majd a világossal tovább eldolgozzuk a szemöldök felé, így kapjuk meg a szép átmenetet. Szempillaspirál és kész:)
Ehhez is válasszunk nude rúzst (Color Riche 254-es Kiss&Blush)!

 Milla Jovovich a sminkben:

Nektek melyik tetszik legjobban?:)

Follow:
Share:
 • Henna

  Köszi,hogy megosztottad velünk 🙂

 • ~Castia~

  Mindegyik tetszik, különösen az utolsó kettő, de kicsivel (…jóval) kevesebb photoshop hihetőbbé tenné, hogy valóban ennyire egyszerűen, néhány lépésben el lehet készíteni a sminkeket.

 • Sophie

  Nekem pont az első tetszik a legjobban 🙂

 • sunnysideup

  Milla Jovovich felismerhetetlen. Az első nagyon szép:) Az új termékekről írnál majd részletesen?

 • Maggie

  Nekem is sok a photoshop..de az jutott eszembe, hogy megpróbálom majd elkészíteni őket én is és kiderül, hogy vajon meg lehet-e ennyiből csinálni:)

  Sunnysideup, persze szívesen, csak már nem akartam azt is ebbe sűríteni:)

 • SophiEl

  Hozzám ez a natúr vonal áll a legközelebb, nagyon tetszik az egész. 🙂 Én is próbálkozom majd vele.

 • Belle

  Alapvetően szeretem a L'Oréalt, még ha nem is a legszimpatikusabb márka, de ezek a sminkek nagyon nem illenek hozzám.:$
  Viszont az új termékekre nagyon kíváncsi lennék.:)

 • Kinga

  Nagyon erős a retus a képeken, rajtad tuti szépen fognak mutatni ezek a sminkek… Nekem a 2. nagyon bejön 🙂

 • StílusNapló

  Köszi, hogy megosztottad 🙂 Nekem az első tetszik leginkább, ki fogom próbálni.

 • Bikira

  Jó lenne, ha megcsinálnád te is.:) Nekem pont ebben a sorrendben tetszenek a sminkek, az első a legjobban.:):)
  (Andi)

 • makeupcakes

  Az elsőre szavazok én is. 🙂

 • spacegirl

  nekem eva longoriáé, de ő kb. mindig csodaszép.

 • ancsa

  az első tetszik, de röhej hogy mennyit photoshoppolnak és utána csodálkoznak hogy a tini lányok bulémiábamenekülnek. az első lánynak eltűntek a pórusai, de szerencsér a második lányon már annyit nem tudtak retusálni mert feltünő lett volna a hajánál ami a szemébe hullik. Csini smink, olyan fura hogy már minden drogéria márka is kollekciókkal és limitált kiadásokkal jön ki nem? 🙂

 • Maggie

  Na akkor ebben a sorrendben megcsinálom mind a 3 sminket és érkezik hamarosan a bejegyzés az új termékekről is:) Egyébként ezek nem limitált dolgok lesznek, szimplán ősszel érkező újdonságok!

  Ha ti is megcsináljátok a sminkeket egyébként, akkor linkeljétek be, kíváncsi lennék:)