L’oreal sminktrend – 2011 ősz

Ma a L’oreal sajtótájékoztatóján jártam és megismerkedtem az őszi sminktrendjükkel valamint az új termékekkel is, úgyhogy most erről hoztam egy kis összefoglalót nektek:)

A kulcsszó a Nude, eköré építették a 3 féle őszi sminket, amit élőben is megnézhettünk. Mindegyikhez tartozik face chart és egy modell fotó, én pedig leírom nektek, hogy hogyan készül a smink és a L’oreal javasolt termékeit is odaírom zárójelben, ha valakit érdekelne:)
Az első smink a alapja a tökéletes arcbőr, enyhe barackos pirosítóval az arccsont alatt (Accord Parfait (True Match)). Ezután fekete szemceruzával kontúrozzuk, majd satírozunk el a szemünkön, ezután egykis fényes bézs (Color Infaillible 002-es Hourglass Beige) kerül az egész szemhéjra és egykis bronzos (Color Infaillible 012-es Endless Chocolat) a külső részre befelé satírozva. Ezzel az alsó szempillák tövéhez is bemehetünk. Szempillaspirál és kész is:) Az ajkakra csak natúr szín kerüljön (Color Riche 240-es Dune).
 

 Doutzen Kroes a kész sminkben:

A második smink egy kicsit erősebb, de az alapok itt is ugyanazok, csak a pirosító máshová került: a halántéktól az almácska felé. A szemhéjunk egészére fényes rózsaszín kerül (Color Infaillible 004-es Forever Pink árnyalatát) majd kontúrozzuk fekete szemceruzával és satírozzuk el. Szempillaspirál és gyakorlatilag készen van a szemünk. Rózsaszín, de még mindig visszafogott rúzzsal párosítsuk Color Riche 303-as Rose Tender)!

 Eva Longoria a kész sminkben:

A harmadik sminkben már egészen erős a szemfestés, kék színekre lesz szükségünk hozzá. Az arcunknál ugyanúgy a minél nagyobb tökéletességnél és a barackos pirosítónál maradunk. A szemfestést a fekete kontúrceruzával kezdjük, és most a vízvonalat is húzzuk ki. Egy kék palettára lesz szükségünk (Quad Pro 358-as Midnight Blue),  ebből a fényes báziskrémet kell először a szemhéjra tenni, ezután a sötétkéket a szempillák tövébe satírozni. Királykékkel eldolgozzuk felfelé a sötétkéket, majd a világossal tovább eldolgozzuk a szemöldök felé, így kapjuk meg a szép átmenetet. Szempillaspirál és kész:)
Ehhez is válasszunk nude rúzst (Color Riche 254-es Kiss&Blush)!

 Milla Jovovich a sminkben:

Nektek melyik tetszik legjobban?:)

Follow:
Oszd meg: