Smink vásárlás Rómában?

Adós vagyok még ezzel a bejegyzéssel, és semmiképp sem szerettem volna, ha kimarad. Róma minden szempontból csodálatos város és biztos vagyok benne, hogy sokan fogtok még ide is utazni, ha nem is idén nyáron. Most volt alkalmam elég jól bejárni a várost és a látnivalókon kívül azért szenteltem figyelmet a sminklelőhelyekre is:)
Még utazás előtt utánanéztem nagyjából, hogy mi az amivel itt találkozhatok illetve hova kell mindneképpen elnéznem. Két hely ragadott meg, elsőként a Kiko. Én két helyen találkoztam vele a Via del Corso-n és a Via Nazionale-n. Az utóbbit sokkal jobban ajánlom, mert ez is sok esetben útbaesik és mégsincs zsúfolásig tele, mint a Via del Corso-n lévő üzlet. Ott egy tűt nem lehetett volna elejteni komolyan mondom..
Via Nazionale-n lévő üzlet
A kínálat fantasztikus, van minden, amit sminkek terén el lehet képzelni. Nagyszerű árak párosulnak a termékekhez, pedig tényleg kifejezetten minőségi dolgokról beszélünk. Én gyakorlatilag mindenbe belemásztam az üzletben, az eladók pedig borzasztó kedvesek voltak. Az üzletben több helyen vatta, zsepi, sminklemosó és nagy tükör volt kitéve, hogy szabadon próbálgathasson az ember. Voltak lányok, akik az asztaloknál lakkozták a körmeiket a teszterekkel és senki mégcsak csúnyán sem nézett rájuk. Láttam nőket, akik épp ott dobták fel az esti sminküket a tükröknél, amit én azért kicsit bizarnak tartok, de az mindenképpen pozitív, hogy nem kell attól tartanunk, hogy bárki is “kinéz” minket az üzletből mert hozzányúlunk a termékhez (pl: dm biztonsági őr).

Az biztos, hogy ha olyan helyen jártok, ahol van Kiko, mindneképpen nézzetek be, mert érdemes:)
Én ezekkel tértem haza:
http://www.beautyjunkie.hu/2011/08/kiko-zsakmany.html

Egyik este zárás után sétáltunk arra és eszembe jutott néhány képet készíteni nektek, hogy lássátok milyen fantasztikus hely:)

A Via del Corso-n található az egyik Sephora, a másik pedig a Termini állomásépületében a -1 szinten (Piazza dei cinquecento). Én mindkettőben voltam, természetesen a Corso-n lévő itt is zsúfolásig telve..

Itt megtalálható az összes high-end márka, ami itthon is és Too Faced, Urban Decay, Benefit és a Sephora saját márkás termékei. Mindenből tömött pultok fogadtak, még a tömeg ellenére sem volt semmiből hiány. Pl. Naked palettából szabályos hegyek voltak. Én a 15th Anniversary palettát szerettem volna beszerezni, de sajnos nem volt szerencsém és még nem lehetett kapni ott:( Ezenkívül én nem szereztem be semmit, mert nem fogott meg igazán semmi, de mindenképpen érdemes ide is betérni:)
Több kisebb-nagyobb drogériával találkozhatunk még egyébként, ahol kapható a Revlon például és egyéb drogériás és high-end darabok is, de ezek teljesen random vannak a városban és ritkán futottam beléjük és inkáb az előbbi kettőt ajánlom a figyelmetekbe, ha Rómában jártok:)
Egyébként mindenhol makulátlan tisztaság fogadott, és még a tömeg és zsúfoltság ellenére sem a mocsok lepte el a polcokat, úgyhogy teljes elégedettséggel jöttem el:) A Londoni tapasztalatok után jól esett így távozni:)
Follow:
Oszd meg: