MAC Matchmaster alapozó – 2011 ősz

A 2011-es őszi időszakra a MAC egy új alapozóval rukkol elő, ami a Matchmaster nevet kapta. Nekem már a neve is izgalmasan hangzik és alig várom, hogy kipróbáljam. Biztos vagyok benne, hogy elmegyek és feltetetem majd, kíváncsi vagyok az új formulára, és hogy mennyire igazodik vajon a bőrhöz. Hidratál, közepes, de építhető fedést ígér, SPF 15öt tartalmaz és 14 színből lehet majd válogatni. Tökéletes őszi-téli alapozónak tűnik nekem.
Ezek az alapozók az alap kollekció részét képezik majd, nem limitált dologról van szó, úgyhogy nyugodtan menjetek el próbáljátok majd ki ti is és utána bőven lesz idő kigondolni, hogy tényleg jó-e, nem kell elkapkodni a vásálást:)

Ez a 193as ecset engem nem fogott meg, nem igazán szeretem amúgysem ilyen tipusú ecsettel felvinni az alapozót, úgyhogy a ferde feje sem érdekel különösebben, mindenesetre ez is permanent, szóval nem kell rohanni érte amúgysem.

Képek forrása:
http://www.temptalia.com/mac-matchmaster-foundation-spf-15-for-fall-2011?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Temptalia+%28Temptalia%29

Nektek hogy tetszik ez az alapozó?:)

Follow:
Oszd meg: