NOTD – Apricot Punch + összehasonlítás

A Coty csomagomban lapult ez a lakk és nagyon vártam már, hogy kipróbáljam, mert imádom a színét már üvegen keresztül is!

Magáról a lakkról azt kell tudni, hogy egy új kollekció ez az I love lasting finish, ami hosszantartó, fényes hatást ígér. A kollekció színeit London inspirálta, és két szín gyümölcs illatot kapott.

Nekem ellentétben a többiek véleményével nem az a fura, hogy miért csak kettő, hanem az, hogy ez a kettő egyáltalán minek?:D
Mármint szerintem teljesen rendben van a lakk, és teljesen felesleges dolognak tartom ezt a „száradás utáni gyümölcsillatú körmök dolgot”. Elég creepynek érzem magam, hogy a saját körmömet szagolgatom..és csak én érzem ugye, mert annyira nem erős az illata, hogy egy mellettem álló ember érezze (hozzáteszem nekem az is furi lenne:D)
Ettől a gyümölcsillatú porhintéstől eltekintve, maga a lakk amúgy szuper! Imádom az ecsetet (kicsit szélesebb laposabb), és a textúrát is. Már egy rétegben is szépen fed (azért én a biztonság kedvéért feltettem mégegyet, így készültek a fotók).
Nagyon szép korallos-narancs színe van és mostanában nagy rajongója vagyok az ilyen lakkoknak amúgyis.

Régebben vásároltam egy Catrice lakkot, aminek a neve I scream peach, és annak is nagyon hasonló színe van. Érdemes összevetni a kettőt, itt találtok róla képeket és egy kis véleményt:
https://www.beautyjunkie.hu/2011/06/notd-i-scream-peach-julia.html

Kicsit más színe van a kettőnek, de éppen csak egy árnyalattal..a Catrice pirosasabb talán, a Rimmel pedig valamivel fáradtabb szín.

 A Rimmel 8ml 699 Ft, a Catrice pedig 10ml 749 Ft, nincs túl nagy különbség, de én biztos vagyok benne, hogy a Rimmelt választanám, ha most kéne döntenem. Egyszerűen a kezelhetősége miatt, jobban kézre áll, egyszerűbb vele szépen lakkozni.
Nektek mi a véleményetek erről az új illatos lakk őrületről? Rimmel lakkokat használtatok már? Szeretitek?:)





A körömlakkot a Coty Hungary Kft.-től kaptam tesztelésre, de semmilyen kötelezettségem nincs a cég felé. A véleményemet ez nem befolyásolja, fizetséget nem kapok tőlük.
Follow:
Oszd meg:

8 Comments

  1. jesuisunprince
    augusztus 19, 2011 / 13:05

    Na jó, nem mondom el, hogy a lasting finish helyett mit olvastam . 😀

  2. Rita
    augusztus 19, 2011 / 13:07

    Hát nekem a Catrice jobban tetszik már maga a szín is és a mennyiség is sokkal előnyösebb.

    Az illatos lakok nem vonzanak nem adnék értük pl többet mint egy normál lakkért, de én maradtok a moyránál 300 ft 100 különböző szín és 3-4 napig fent maradnak fedőlakk nélkül és elég nagyok 😀

  3. Bikira
    augusztus 19, 2011 / 13:13

    Még sosem volt illatosított lakkom, de nekem bejön a dolog. Szerintem csak nagyon közelről érezhető és ez csak talán egy plusz kellemes tulajdonság. Én is imádom a színét, viszont nekem 1 rétegben egyáltalán nem volt jó, de 2-ben már tökéletes. Magát Rimmel lakkot is most próbáltam először, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Gyorsan szárad, nagyon tetszik az ecsete, jó állagú és tartós is. Pár napja én is kipróbáltam és írtam is posztot, ha valakit érdekel.:)
    (Andi)

  4. Rami
    augusztus 19, 2011 / 13:30

    fu, irtó szép színe van:)

  5. Dσmιηιкα
    augusztus 19, 2011 / 13:41

    Nagyon szép színe van! Nem használtam még soha Rimmel lakkot, de a bejegyzésednek köszönhetően gondolkozom ezen! 🙂

  6. Kremy
    augusztus 19, 2011 / 22:58

    Imádom a Rimmel lakkokat,a lycrásakat legalábbis,de sztem ezt is kipróbálom majd más színben.

  7. Kata
    augusztus 22, 2011 / 09:18

    nekem ez a lakk nagyon nem jött be. 2 rétegben tök csíkos, 3-ban jó csak, és az annyi idő. sosem volt még ilyen lakkom… pozitívum, hogy tartós. a színe nekem szörnyen áll (nem szokott lakkban ilyen előfordulni, furcsállom is, mert tetszik magában), nekem cigányos a kezemen. pedig fehér a bőröm 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .