NOTD – Apricot Punch + összehasonlítás

A Coty csomagomban lapult ez a lakk és nagyon vártam már, hogy kipróbáljam, mert imádom a színét már üvegen keresztül is!

Magáról a lakkról azt kell tudni, hogy egy új kollekció ez az I love lasting finish, ami hosszantartó, fényes hatást ígér. A kollekció színeit London inspirálta, és két szín gyümölcs illatot kapott.

Nekem ellentétben a többiek véleményével nem az a fura, hogy miért csak kettő, hanem az, hogy ez a kettő egyáltalán minek?:D
Mármint szerintem teljesen rendben van a lakk, és teljesen felesleges dolognak tartom ezt a “száradás utáni gyümölcsillatú körmök dolgot”. Elég creepynek érzem magam, hogy a saját körmömet szagolgatom..és csak én érzem ugye, mert annyira nem erős az illata, hogy egy mellettem álló ember érezze (hozzáteszem nekem az is furi lenne:D)
Ettől a gyümölcsillatú porhintéstől eltekintve, maga a lakk amúgy szuper! Imádom az ecsetet (kicsit szélesebb laposabb), és a textúrát is. Már egy rétegben is szépen fed (azért én a biztonság kedvéért feltettem mégegyet, így készültek a fotók).
Nagyon szép korallos-narancs színe van és mostanában nagy rajongója vagyok az ilyen lakkoknak amúgyis.

Régebben vásároltam egy Catrice lakkot, aminek a neve I scream peach, és annak is nagyon hasonló színe van. Érdemes összevetni a kettőt, itt találtok róla képeket és egy kis véleményt:
http://www.beautyjunkie.hu/2011/06/notd-i-scream-peach-julia.html

Kicsit más színe van a kettőnek, de éppen csak egy árnyalattal..a Catrice pirosasabb talán, a Rimmel pedig valamivel fáradtabb szín.

 A Rimmel 8ml 699 Ft, a Catrice pedig 10ml 749 Ft, nincs túl nagy különbség, de én biztos vagyok benne, hogy a Rimmelt választanám, ha most kéne döntenem. Egyszerűen a kezelhetősége miatt, jobban kézre áll, egyszerűbb vele szépen lakkozni.
Nektek mi a véleményetek erről az új illatos lakk őrületről? Rimmel lakkokat használtatok már? Szeretitek?:)

A körömlakkot a Coty Hungary Kft.-től kaptam tesztelésre, de semmilyen kötelezettségem nincs a cég felé. A véleményemet ez nem befolyásolja, fizetséget nem kapok tőlük.

Follow:
Oszd meg: