MAC paintpot – painterly – teszt

Minden egyes sminkes bejegyzésnél ezt használom alapnak, nem is tudom eddig miért nem írtam róla:D Talán mert mindig az újdonságokról szeretne az ember beszámolni.. de most pótlom a hiányosságot:)

(több kép és vélemény a tovább után)

Én igazán nem próbáltam ki sokféle primert, egy darab art deco volt ezelőtt, de az nagyon hamar beszáradt és nem is lehetett olyan szépen eldolgozni vagy nem is tudom… nem is használtam el csak kuka lett a végén.
Eldöntöttem, hogy nem fogok szórakozni és beruháztam egy paintpotba. Azért a painterly-re esett a választásom, mert mindenképpen egy sima bőrszínű alapot szerettem volna így kezdésnek, ami mindenhez jó. Az én bőröm inkább rózsaszínes, így aztán nekem a painterly a legmegfelelőbb.
Egy kis korrektor ecsettel szoktam felvinni, de van hogy nagyon sietek és muszáj belenyúlnom kézzel. Nem gondoltam, hogy nem fognak a körmeim problémát okozni, de szerencsére elég széles ahhoz a tégely szája, hogy ne zavarjon és rendesen tudjam használni úgy is, ha sietős a helyzet:)
Számtalanszor fordult elő már, hogy éppen csak annyira volt időm, hogy ezt feltegyem és szempillaspirál, és annak ellenére, hogy egy semleges kis színről van szó, eléggé össze tudja kapni az embert. Szóval, ha nincs idő a full-szervízre akkoris nézhet ki az ember rendesen:)
Arról nem beszélve, hogy nagyon a jól tartja a dolgokat. Soha nem fordult elő azóta, hogy összegyűlt volna a szemfesték a szemráncban vagy bármi borzalom. A helyén tart mindent reggeltől estig:)
Könnyen eldolgozható, beleolvad a bőrbe, és a szemhéjfestékek tökéletesen tapadnak bele. Én néha még korrektornak is ezt használom a szemem alá, mert a színe miatt az én karikáimat remekül eltünteti, és a fedése is jó.
Már nem emlékszem pontosan, de az ára valahogy 4-5000 Ft körül van, ami elég barátságosnak mondható, ha figyelembe vesszük, hogy mennyire jó dologról is van szó és mennyire bőőven elég:)
(az enyémen is alig látszik igazából, hogy fogyna, pedig egy bő féléve napi rendszerességgel használom..)
A helyzet az, hogy mostmár szeretnék egyre többet magaménak tudni, mert nagyon megszerettem:) Valószínűleg hamarosan bővül is a készlet:)

Ti milyen primert használtok?:)

Follow:
Oszd meg: