AVON Csipkés Limitált Kollekció

Mivel már kezemben van a 13as kampány katalógusa,ami ugyan szemptember 6-tól lesz érvényes, de gondoltam csinálok egykis áttekintést..
(folytatásért katt a továbbra)

A kollekció nevéhez hűen csipke mintájú csomagolást kapott, és helyet kap benne az egyik kedvenc szempillaspirálom a Super Shock. Ő egy dúsító spirál, valójában a csomagolásán kívül semmivel sem tud többet az eredetijénél. Mindenesetre 1099 Ft-ért lesz kapható, amit én rendkívül jó árnak tartok:)
 
A spirálon kívül a Színmegújító ajakrúzsok közül a legnépszerűbb színek is megkapják ezt a rózsaszín-fekete csipkés külsőt (picit bánom, hogy megrendeltem a multkor ezek közül kettőt:P) . A rúzsok E-vitamint és jojobát tartalmaznak, így kisimítják és hidratálják ajkainkat. Mindezt 799 Ft-os áron kaphatjuk majd meg! Ha az előző jó ár volt, akkor ez fuh..:)
Kicsit aggódtam, hogy ez a kollekció nem fog nagyon újat mutatni, csak annyi, hogy a jól megszokott termékeket átcsomagolja..szerencsére viszont nem csak ennyiről van szó:) A Super Shock gél állagú szemhéjtusról még nem írtam ide, viszont már régebb óta lehet kapni belőle két színt, a Steel-t és a Plumfult. Mindkettő megvan, és elég jónak bizonyult, viszont sajnáltam, hogy nincs belőle fekete. Hát most van:) Sőt ezüst is lesz, aminek külön örülök, mert máris terveim vannak vele:) Ceruza formában kapható a könnyebben használhatóság érdekében. Aki még csak barátkozik a tusokkal, bátran merem ajánlani, mert tartós, nagyon jó állagú, és könnyen lehet vele dolgozni. Na és ami egyáltalán nem mindegy 799 Ft-ért lehet a miénk:)
Három féle új színkombináció érkezik még a kollekcióval a négyes szemhéjpúder paletták közé. Volt szerencsém látni őket..fantasztikusan szépek:) Kár is lenne tagadni, ezeknek örülök a legjobban mindegyik közül, és alig várom, hogy ezekkel készült sminkeket tegyek fel ide:) Őket 1499 Ft-ért szerezhetjük meg.
A kollekció részét képezi a szintén méltán népszerű arcpirosító gyöngy. A helyzet az, hogy már meg is szereztem, úgyhogy a képet már a sajátomról tettem:) Én nagyon szeretem a bronzosító gyöngyöket is és ebben sem kellett csalódnom. Gyönyörű színei és fénye van. Most 1799 Ft-ba kerül majd. (a bronzosító gyönyök is ezen az áron kaphatóak)
Összeségében a kollekció nekem tetszik. Egy két rúzs, a szemhéjfestékek, szemhéjtus és a szempillaspirál tuti, hogy hamarosan bővíteni fogja a kelléktáramat, mert ezeken az árakon kár lenne kihagyni őket:)

Follow:
Oszd meg: