Valentino cipők leárazva!

Egy videómban már megmutattam nektek az új tavaszi-nyári Valentino szandálomat, ráadásul úgy alakult, hogy kettőt is rendeltem, amiből végülis csak egyet tartottam meg. Ha nem láttátok még a videót, akkor ITT megnézhetitek. Viszont arra gondoltam, hogy most a poszt végén összeszedem nektek is azokat a darabokat, amiket éppen akciósan találok, ugyanis elég sok klasszikus darabra jelenleg is 30% kedvezmény van, ami szerintem nem rossz, ha valamelyikkel esetleg szemeztek. 🙂


Magas VALENTINO szandál


Valamiért egyébként nekem a Valentino Rockstud cipők annyira belopták magukat a szívembe, hogy ez a 3. pár cipőm a kollekcióból, és meg kell mondjam még tudnék válogatni..

Annyira szépnek találom ezeket a kis csillogó szegecseket, valahogy extra lesz tőle a legegyszerűbb fekete csizma is (el is árultam, hogy mi a következő kiszemeltem haha!), és ráadásul elképesztően kényelmes cipőkről van szó! Alig várom már, hogy eljöjjön az új szandál ideje is, és végre ne csak a lakás négy fala között gyönyörködjek benne, hanem elvigyem egy körre. 🙂


Lapos VALENTINO szandál


Nézzetek körbe a poszt végén a leárazott darabok között, hátha találok olyat, ami nektek is megtetszik, vagy esetleg már szemeztetek vele és a kívánságlistátokon volt!



VALENTINO CIPŐK LEÁRAZVA

UPDATE: mostantól 3 napig ingyenes szállítás és még -30% kedvezményt levonnak a pénztárnál a már leárazott darabokra!

A képekre kattintva rögtön a webshophoz juttok!


Follow:
Oszd meg:
A bejegyzésben affiliate linkeket használok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .