MIBEN DOLGOZOM OTTHONRÓL?

Nálatok hogyan indulnak a napok mostanában? Aki otthonról dolgozik: ti könnyen belerázódtatok az otthoni munkavégzésbe?👩🏼‍💻

Én nem az a típus vagyok, aki reggel fullosan összerakja magát és aztán otthon is farmerben és blézerben ül a gép előtt a tökéletesen kialakított munkaállomásán (az étkezőasztal az én “irodám”, Ákos pedig a kanapéról szeret dolgozni és bevallom nem egyszerű összehangolni a kettőnk nagyon különböző munkáját). Szerintem semmivel nem ad hozzá többet a produktivitásomhoz, hogy miben és hol vagyok, végeredményben úgyis csak neki kell ülni és megcsinálni a feladatokat. 🤷🏼‍♀️ Van néhány klassz melegítő nacim és kényelmes felsőm, amiből válogatok reggelente és amiben tökéletesen jól elvagyok egész nap. Reggel egy gyors zuhany és a szokásos arcápolási rutinom után, ha éppen sminkelni van kedvem, akkor egy CC krémet gyorsan feldobok, szemöldököt és szempillát varázsolok magamnak és a reggeli kávémat kortyolgatva megírom a teendőlistám a napra. Ezután pedig már “csak” dolgozni kell és nem eltérülni. Na szerintem ez a legnehezebb dió az egészben, mert önfegyelemre van hozzá szükség. 

Összeszedtem ide néhány kedvencemet, amik jelenleg is a wishlistemen vannak és nem kizárt, hogy innen fogok én is válogatni a következő időkben néhány darabot. Ezek mind kényelmesek, de abszolút vállalhatóak akkor is, ha éppen ajtót kell nyitni valami miatt:

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .