3 VILÁGOS KABÁT TÉLRE

Nagyon nehéz télen csinosan és változatosan öltözködni, főleg úgy, hogy 90%-ban csak a kabátunk látszik, amikor igyekszünk A-ból B-be. Éppen ezért egy apróbb kabát-mánia alakult ki nálam az évek során és vadászom azokat a darabokat, amikben nem csak melegen tudom tartani magam, de valami miatt különlegesek és jól is néznek ki. Az időjárás szerencsére nagyon kegyes, úgyhogy nálam a pufi dzsekik még váratnak magukra, de amúgyis csak a nagy fagyokra szoktam tartogatni. Általában annak a híve vagyok, hogy jól aláöltözök mindennek, mert a ruhatáramhoz is inkább a csinosabb kabátok passzolnak. Mutatom is, hogy most éppen miket szemeltem ki, ugyanis 3 szuper darabot találtam, amivel biztosan ki lehet tűnni a „fekete kabát rengetegből”.

– A RÓZSASZÍN –

Konkrétan leesett az állam ettől a rózsaszín kabáttól és nemes egyszerűséggel KELL!!!! Miközben gépelem a sorokat, a másik ablakban már a kosárban figyel és csak arra vár, hogy leadjam a rendelést. Elérhető egyébként Tall verzióban is, vagyis magas lányoknak is kedveznek. 🙂 (én is ezt rendeltem egyébként) Annyira szép ez a szín és az anyag textúrája, az öv pedig csak hab a tortán! Arról nem beszélve, hogy a sok krém-bézs és barack színű cuccomhoz pedig tökéletesen passzol majd, ruhákkal, de még egy farmerrel is tökéletes, úgyhogy nagyon várom, hogy megérkezzen és felavathassam majd!

– A BÉZS –

A rózsaszín kabát nagytestvére ez a csodálatos zabkásaszínű és mintájú kabát. Legalábbi és ilyennek látom és hatalmas szerelem! Különösen tetszenek a gombjai és kis bundás gallérja, amivel nem tudok betelni. Az egyetlen problémám, hogy az én méretemben nincs jelenleg, pedig abszolút jolly joker! A színe miatt abszolút mindenhez megy, és mennyivel extrább, mint egy fekete sima szövetkabát?

– A SZŐRÖS –

És végül a kis bundás…hát imádom! Ezt a kabátot ráadásul ki is lehet fordítani, és akkor belülre kerül ez a puha műszőr. Ezer éve szemezgetek a műszőr kabátokkal egyébként, nagyon tetszik ez a teddy maci trend, de egyelőre nem találtam olyat, amiben nem nézek ki a.) orosz macának b.) díjbirkózónak. Ez az első olyan darab, ami kifejezetten elgondolkodtatott, pontosan a variálhatósága miatt, a színe miatt és hogy tartozik hozzá egy öv, amivel azért némi alakot is lehet magunknak varázsolni vele.

Katt a képekre:

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .