GIVENCHY L’INTERDIT EDP – AZ ÚJRAGONDOLT KLASSZIKUS

Szeretem, amikor egy igazán klasszikus illatot elővesznek, újragondolnak és valami csodálatos jön ki a dologból, ami emlékeztet a régire, de mégis modern. Pontosan ez történt a Givenchy háza táján, amikor megszületett az új L’Interdit illat.  Az alap verziót Hubert de Givenchy nem másnak, mint Audrey Hepburnnek alkotta meg, és ez volt a parfümház első merész illata, ami hatalmas sikert is aratott. Viszont lássuk mit érdemes tudni az új verzióról! 

Tetszik, amikor egy női parfümben több minden van, mint egy kis édeskés virágos tucat, ami a parfümériákban kapható illatokra többnyire ráhúzható. Ez egy igazán összetett, mélyebb, füstösebb, dögösebb illat, de mégis valahogy könnyed és friss tud maradni. Tökéletes az őszi-téli időszakra, és az idei parfüm újdonságok közül ez fogott meg a legjobban. Olyannyira, hogy én is ezt vittem magammal a szeptemberi angliai túrámra, és tökéletes kieglszítőnek bizonyult, azóta pedig le sem teszem.

Tetszik a letisztult csomagolás is, semmi felesleges csiricsáré, nincs túlgondolva, egyszerűen a Givenchy házhoz méltó, egyszerű, de nagyszerű külsőt kapott, ami -bátran ki merem jelenteni- az idei ősz tulajdonképpen legizgalmasabb illatát rejti. Nekem szerelem, nagyon érdemes megszaglászni, ha valami különlegeset kerestek!

Most pedig jöjjenek a hivatalos infók:


A TILTOTT BORZONGÁS

A 2018-ban újjászületett L`Interdit Eau de Parfum egy időtlen, klasszikus illat, a szabadság előtti tisztelgés.

A GIVENCHY Ház új kompozíciója arra csábít, hogy legyen bátorságunk átlépni a konvenciókon, tapasztaljuk meg a szabadság és a tiltott érzések izgalmát. A szabadság kulcsa a merészség, az élet örömei a félelmeinken túl lakoznak.

EGY HATÁROZOTTAN UNDDERGROUND VIRÁG

A MODERN NŐIESSÉG ERŐTELJES, FELEJTHETETLEN SZIMBÓLUMA

A L`Intedit Eau de Parfum a nemes fehér virágok és a mély, fekete akkordok tiltott egyesüléséből életre kelt kifinomult, erőteljes elegancia. Egy ragyogó, bódító fehér virágcsokor narancsvirágból, jázminból és a tubarózsából, amit a sötét jegyek, a vetiver és a pacsuli érzéki, füstös, fás akkordjai ellenpontoznak.

AZ EGYSZERŰSÉG ÉS A KIFINOMULTSÁG TÖKÉLETES HARMÓNIÁJA

A L`Interdit egy igazi talizmán, ami erőt ad saját magunk felfedezéséhez. Az új illat flakonja tisztelgés az 1957-es nagy klasszikus előtt. Időtlen, mégis radikálisan modern műalkotás. Letisztult, érzékeny, mint egy törékeny nő. A külső csomagolás belseje váratlan, intenzív vörös színbe öltözött és Monsieur de Givenchy kézjegyét rejti.

TEHETSÉG ÉS MERÉSZSÉG

A reklámfilm hősnője a filmválasztásaiban is merész színésznő, Rooney Mara, generációjának egyik legtehetségesebb alakja, aki azt bizonyítja, hogy semmi nem lehetetlen, ha van bátorságunk hűek maradni önmagunkhoz. 

Az új L`Interdit reklámfilmje a párizsi metró underground világában játszódik. Hősnőnk elmerül ebben a misztikusan izgalmas, erőteljes és mégis nyugalmat árasztó világban, amihez a bátorságot az igazi erőt jelentő parfümjéből meríti. Az élmény felszabadító.


Illatcsalád: fás-virágos

Fejjegyek: bergamott, körte, meggy

Szívjegyek: tubarózsa, narancsvirág, arab jázmin

Alapjegyek: pacsuli, vetiver, ambroxan, karamell, vanília




Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .