ÚJDONSÁG – DOVE MICELLÁS TUSFÜRDŐK

 Az arctisztítók után mostmár egyre több területen elterjed a micellás technológia használata. Tudjátok, hogy nagy rajongója vagyok a micellásvizeknek és a DOVE tusfürdőknek is, szóval izgatottan vártam ezt az újdonságot. 


MI AZ A MICELLÁS FORMULA?

A formula tisztító molekulái micellákat alkotva farokrészükkel az olajos szennyeződésekhez kapcsolódnak, míg a vizet kedvelő fejrészük egy burkot képez körölöttük. Ezek a micellák így dörzsölés nélkül könnyedén letörölhetők vagy leöblíthetők a bőrről.


Az új micellás tusfürdők pedig  egyesítik a DOVE-ra jellemző bőrtápláló formulát a hatékony micellás technológiával. A micellák körbeveszik és felemelik a bőrről a szennyeződéseket, miközben a bőrtápláló anyagok segítenek megőrizni a bőr hidratáltságát.

Két féle verzióban kapható:

DOVE Micellás tusfürdő Antistress (250 ml és 500 ml)
DOVE Micellás tusfürdő Sensitive (250 ml és 500 ml)


MIT TUDNAK?

  • Alapos tisztítás, gyengéd ápolás
  • Frissít és hidratál
  • Gyengéden ápol és az érzékeny bőrön is használható
  • A Sensitive variáns hipoallergén, nem tartalmaz szappant és színezéket

DOVE Micellás tusfürdő Anti-stress DOVE Micellás tusfürdő Sensitive


TAPASZTALATOK

Kifejezetten tetszett mindkettő illat, és nagyon szimpatikus, hogy készült egy hipoallergén változat is belőle. Az anti-stress verziót jól esik lefekvés előtt használni, a sensitive pedig a reggeli zuhanyzásnál biztosított igazán kellemes, frissítő érzést. A kedvencem egyébként az utóbbi lett, mert nagyon szeretem az ilyen egyszerű, tiszta illatokat, és nyáron jól esik ilyennel letusolni.

Mindkettő a korábbi DOVE tusfürdőktől megszokott krémes állagú, és nagyon jó érzés velük letusolni. Igazán tiszta érzést hagynak maguk után, ami egy hosszú nap után különösen jól tud esni.


Ha pedig ti is szívesen kipróbálnátok, akkor figyeljétek az instagramom, mert hamarosan két csomagot kisorsolok közöttetek is! 🙂

Follow:
Oszd meg:
A bejegyzést a DOVE szponzorálta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .