Az ikonikus Elizabeth Arden 8 Hour Cream

 Már a videóimban többször is szó esett az ikonikus Elizabeth Arden 8 Hour Cream-ről, de arra gondoltam, hogy hasznos lenne egy bejegyzésben összeszedni a tapasztalataimat és néhány tippet, hogy én hogyan használom.

Egy kis történettel kezdeném, ha valaki nem ismeri esetleg a márkát, akkor azt érdemes tudni, hogy 1930-ban alkotta meg maga Elizabeth Arden az 8 Hour Creamet, ami az első olyan kozmetikuma volt, ami a nevét viselte. Mára egy igazi legendává vált ez a kis univerzális balzsam, hiszen mindenre jó, védi, hidratálja és nyugtatja a bőrt. Természetesen azóta mindenfélével bővült a termékeik sora és rengeteg arcápoló, sőt sminktermék is megtalálható náluk, de a leghíresebb azért még mindig az 8 Hour Cream, nem véletlenül.  🙂

Az alap verziónak igen jellegzetes illata van, gyógynövényesnek mondanám, de szerencsére illatmentes változatban is kapható már, így akit ez zavart esetleg, mostmár nem kell emiatt lemondania róla. Én most vettem először az illatmentesből, és a hatása szerencsére változatlan.

50 ml kiszerelésben kapható a sűrű balzsam és ez rengeteg ideig elegendő, hiszen mindig csak egy keveset kell belőle használnunk. De lássuk mire is jó!



MIRE HASZNÁLHATJUK?

Elsősorban télen szoktam használni, az a legfőbb szezonja szerintem. Az alap elv, hogy mivel egy univerzális balzsam, ezért bárhova és bármikor kenhető, ha úgy érezzük, hogy szükség van rá.

Nagyon szeretem ajakbalzsamként használni, télen ez volt az egyetlen olyan termék, ami segített hidratáltan tartani az ajkaimat. Carmex és társai elbújhatnak mellette, messze ez a leghatásosabb! Kipróbáltam a tégelyes és a stiftes verziót is – mert táskába azért ezt az 50 ml-es tubust nem a legpraktikusabb bedobni – a stiftes nagyon bevált, és most mindig velem van a táskámban, a tégelyeset viszont annyira nem sikerült megkedvelnem, de az ágy mellett tartom és esténként ezzel kenem be az ajkaimat.

A körömágybőrt is szépen karbantartja, amikor úgy érzem, hogy szükséges, egy keveset bedörzsölök és voila! Volt-nincs kiszáradt körömágy! A nagy hidegben kiszáradt kezeket is szépen rendbeteszi, valamint a sarkakat, könyököket is ápolhatjuk vele, de akár a hajvégekebe is dörzsölhetjük.

Ha sminkelésnél szeretnénk bevetni, akkor például szépen fixálhatjuk vele a szemöldökünket, ütögethetünk az arccsontra belőle egy kis természetes highlighterként, vagy ha szeretitek a fényes hatást, akkor a szemhéjra is lehet pöttyinteni belőle, vagy szájfényként a rúzs tetejére.

Illetve hosszabb repülő úton is jól tud jönni a kézipoggyászban, ugyanis nekem ott mindig extra száraz a bőröm. És egyébként is hasznos magunkkal vinni bármilyen utazás során, hiszen a multifunkciós jellege miatt sok mindent tudunk vele helyettesíteni. 🙂


AMIT ÉRDEMES MEGNÉZNI:

Magyar webshopban ITT érhető el.


Follow:
Oszd meg:
A bejegyzésben affiliate linkek találhatóak, ez a vásárlásotok végösszegét nem befolyásolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .