L’ORÉAL SMOOTH SUGARS GLOW SCRUB

 Az utóbbi időben az arcápolás lett a mániám és minden erőmmel a ragyogó bőr titkát keresem. Szeretném, ha eltűnne minél előbb a téli fakóság az arcomról és beköszöntene az üde, tavaszi, erőtől kicsattanó ragyogás. Egy bő hónapja kaptam a L’Oréaltól tesztelésre ezeket a cukros radírokat, amik szerintem a márka legizgalmasabb újdonságai mostanában. Egyből megfogott a ragyogást ígérő verzió, úgyhogy azonnal használatba is vettem! Videóban már meséltem nektek róla, de szeretnék visszatérni ahhoz a rendszerhez, hogy ami megérdemli, az megkapja a saját kis bejegyzését is, mert szerintem egy kicsit könnyebb így visszakeresni, mint a videókban, mit gondoltok?

Szóval arra jutottam, hogy annyira megragadt a rutinomban ez a kis radír, hogy igenis megérdemli, hogy írjak róla külön. Kipróbáltam a kivimagosat is -arról találtam a legtöbb véleményt egyébként a neten- de őszintén engem az nem fogott meg annyira, mint a ragyogást ígérő, szóval szeretnék ezutóbbinak is egy kis rivaldafényt adni. 🙂

Igaz nem olyan szép a tégelyben, mint a kivis (tagadhatatlanul jobban néz ki), de az illata, az állaga és legfőképpen a hatása azonnal kárpótol a színéért. 

Kétféle módon szoktam használni:

  1. Hetente 1x vagy 2x a teljes arcomon
    Ez általában zuhanyzás közben történik meg, mielőtt bemennék felviszem a száraz arcbőrömre jó bőségesen a radírt, és utána egy kis vízzel elkezdem kör-körös mozdulatokkal lemosni, egészen addig, amíg el nem tűnik az arcomról. Ez így nekem bőven elég, és bár tudom, hogy van akinek mumus a fizikai radírozás, nekem néha igenis igényli a bőröm és nagyon jól tud esni. Utána elképesztően puha a bőröm, eltűnnek a szárazabb, hámló részek (szárazbőrűek szerintem tudnak azonosulni a problémával), és úgy összességében tényleg egészségesen ragyogó a bőröm tőle.
  2. Esténként, és minden matt rúzs előtt 
    Az ajkaimat is ezzel radírozom le, általában hetente többször is, de ez abszolút attól függ, hogy mennyire kínoztam a számat különféle életet is kiszippantó matt rúzsokkal. Ezután jöhet estére az ajakbalzsam és reggelre így pihe-puha ajkakkal ébredek.
    Viszont! Mielőtt feltennék egy élénk vagy matt rúzst, mindenképpen radírozok egyet, ugyanis sokkal szebben tudom felvinni a színeket egy puha, egységes alapra.

Nekem ez a második tégelyem már, tényleg jó bőségesen használok belőle, de bevallom az elején többször is radíroztam, mint kellett volna, annyira jó élmény volt használni. Azóta ráálltam erre a heti 1 max 2 alkalomra, és így nem is fogy olyan ütemben. 🙂

Szerintem érdemes egy próbát tenni vele, nagyon látványos a hatása és ha szeretitek a fizikai radírokat, akkor tuti imádni fogjátok ezt is! 🙂

Follow:
Oszd meg:
A terméket tesztelésre kaptam a L'Oréaltól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .