Karácsonyi ajándékötlet férfiaknak: Givenchy Gentleman parfüm + játék

Ti nem szoktatok picit bajban lenni, hogy mit adjatok a családotok férfi tagjainak? Én 3 embernek is keresek ilyenkor megfelelő meglepetést, Ákoson kívül apukámnak és öcsémnek. Az évek során sok mindent „kilőttünk” már és az az igazság, hogy néha az extra ötletes dolgok helyett jobban esik valami olyasmit adni (és kapni is egyébként), aminek tudom, hogy biztosan örülnek és hasznát veszik. A parfüm például ilyen ajándék lehet, főleg akkor ha egy igazán jól eltalált illatról beszélünk. Én most a Givenchy Gentleman illatot ajánlanám figyelmetekbe, mert kicsit más mint a többi tipikus férfi illat.

Ráadásul most meg is nyerhetitek a 3 db 100ml teszter parfüm egyikét, ehhez nem kell mást tennetek, mint jelentkezni a játékra a poszt végén!

GENTLEMAN
GIVENCHY
PARIS

1975: A Givenchy ház bemutatja új, ikonikus illatát, a férfiasság egyedülálló megtestesítőjét, a Gentlemant. Szakítva a korra jellemző divatos összetevőkkel, a Givenchy Gentleman, a pacsuli és az aromás jegyek addig szokatlan társításának köszönhetően, egy erőteljes, Couture kompozícióvá vált és lett az igazi úriembert jellemző előzékeny férfiasság megtestesítője.

2017: A Givenchy ház a 70-es évek klasszikus parfümjéből inspirálódva, megalkotta a mai modern úriember illatát, az úriember újraértelmezését. Mit jelent a XXI. században az úriember fogalma? Természetesen a környezetre nyitott, odafigyelő, elegáns életstílus és a biztonságot nyújtó, kifinomult férfiasság csábító alkímiáját.

A Givenchy férfi erős és érzékeny, kliséktől mentes, merész, szabad szellem.

AZ ÉRZÉKENY FÉRFI

Egy váratlan virágos kompozíció az elegáns, modern férfinak… A Nathalie Lorson és Olivier Cresp alkotó páros által megálmodott illat gerincét a klasszikus levendula helyett a nemes írisz adja, aminek kifinomult púderessége csábító. Az élvezetet az édes vadkörte friss zamata fokozza.

Az eredeti 1975-ös illatra emlékezve, a pacsuli és a bőrhatású jegy karakteres harmóniája jelenik meg ebben az elegáns fás – virágos – fougere kompozícióban.

A kifinomult, mégis erőteljes új Givenchy alkotásban a gyengédség és a temperamentum egyesül, és alkot a modern férfi számára egy tökéletes, személyre szabott harmóniát.

A modern férfi ösztönösen kifinomult.

SMOKING OR NO SMOKING

Az időtlen Gentleman által ihletett flakon egy stílusosan viselt, modern szmokinghoz hasonlóan a természetes elegancia megtestesítője.

Az 1975-ös illathoz képest az új illat flakonja letisztultabb, üvege vastagabb és nehezebb. Az új, modern flakont koronázó fekete lakk kupak és az üveget körbeölelő, fekete szalag a dinamika és a lágyság, a kifinomultság és az erő ellentétének jelképe.

Egy neoklasszikus műalkotás.

AZ ÚJ GENTLEMAN: AARON TAYLOR – JOHNSON

Korunk dandyje, akinek csábító karizmája és természetes eleganciája magával ragadó. A Sam Tayor Johnson által rendezett reklámfilm főhőse, a költői Givenchy férfi, aki egy  igazi, a világra nyitott, független egyéniség. A neves brit fotós, filmes, producer, a 2009-ben rendezett „Fiatal évek” című film forgatásán dolgozott együtt először Aaron Taylor Johnsonnal. A rendező nevéhez fűződik a 2015-ös, „A Szürke ötven árnyalata” című film is. Legutóbbi alkotása a Netflixen 2017. június 30-án előzetesen bemutatott „Gypsy”, Naomi Watts főszereplésével.

Sam és Aaron Taylor Johnson külön-külön is csodálatosak, de együtt tehetségük és személyiségük egy különös szinergiát alkot, aminek eredményeként még nagyszerűbb produkciók születnek. Ilyen az új Gentleman illat, fekete-fehér reklámfilmje, ami az éjszaka közepén egy vidéki majorságba repít bennünket.

Az éjszaka csendjében egy közeli szökőkút csobogását és egy már épp a vége felé közeledő ünnepség halk moraját halljuk. Az utolsó vendégek ernyedten beszélgetnek, néhányan még kártyáznak, de valami hiányik, egy szikra.

És ez a szikra nem más, mint az Aaron Taylor Johnson által megformált, nemtörődöm dandy, aki egy kis gypsohilia, rezgő virággal a kezében tűnik fel a vásznon. Egy karosszékből felállva, kezében egy kismacskát símogatva feltesz egy vinil lemezt a lemezjátszóra és elkezd táncolni, A+ amerikai rapper Enjoy Yourself című számára. Minden szem rászegeződik. Egy félmeztelen férfi lép a táncba, akit az amerikai táncos színész, Aaron Doucette alakít. Egy a manökken, Elizabeth Salt által megformált fiatal lány is csatlakozik hozzájuk, és a trio az ünnepi asztalra ugorva ördögi táncba kezd. A lendületes tánc a szabadban folytatódik, ahol már látjuk a felkelő nap gyengéd sugarait. Aaron Taylor Johnson igazi úriemberként, a  félmeztelen táncos vállára teríti a felöltőjét, a kis rezgő virágot pedig a lány felé nyújtja. A két fiatalt a szökőkútig hajtja a tánc, már majdnem átölelik egymást, mikor lelassul a zene ritmusa, a férfi hírtelen megfogja a virágot és hagyja, hogy a lány a medencébe lökje. A férfi a vízben lebeg és felszabadultan mosolyog.

JÁTÉK

A jelentkezéshez nem kell mást tenni, mint kitölteni az űrlapot a nevetekkel és e-mail címetekkel, illetve, ha instagramon és youtubeon követtek, akkor pedig írjátok be, hogy milyen névvel tettétek ezt meg, ugyanis ezzel plusz 1-1 eséllyel indultok a nyereményért!

A játékra 2017. december 17. éjfélig tudtok jelentkezni, másnap sorsolom a szerencsést, hogy a fa alatt már ott lehessen a nyeremény. 🙂 Sok szerencsét kívánok mindenkinek!


A három nyertes: Varga Kitti, Bácsi Edit, Cseh Boglárka. Gratulálok! 🙂


Follow:
Oszd meg:
A játékhoz a termékeket a Givenchy ajánlotta fel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .