Pandora – Do Friendship

pandora1.jpgMa, vagyis július 30. a Barátság Világnapja. Elkondolkodtatott picit ez az alkalom, mert bár nem vagyok a különféle napok híve, a barátság egy nagyon különleges dolog a számomra. Sosem voltam az a típus, aki magaköré gyűjtött nagy társaságot, inkább visszahúzódó vagyok és csak keveseket engedek magamhoz igazán közel. Szerencsésnek gondolom magam, hogy megvan az a néhány ember, akikre mindig számíthatok, és akikért én is mindent megteszek. Szeretem a munka előtti közös reggeliket, az áttelefonált délutánokat, a sírva nevetős pillanatokat..és igen, a csak sírósakat is, mert ezek is hozzánk tartoznak. Néha már természetesnek tűnhet, hogy mindig ott vagyunk egymásnak, pedig ezekért a kapcsolatokért is ugyanúgy dolgozni kell és időnként igenis meg kell ünnepelni, hiszen a barátság csodás dolog!

A Pandora legújabb kollekciója is a baráti összetartozást ünnepli, kifejezetten erre az alkalomra alkották meg a legújabb színes szövetkarkötőket. Választhatunk hozzá barátság charmokat, hogy rápillantva eszünkbe jusson a sok-sok közös élmény.

pandora3.jpgpandora5.jpgpandora4.jpgpandora2.jpgA bejegyzés a Pandorával kollaborációban készült. 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .