OUTFIT – Spring vibes

tchibo_tavasz_beautyjunkie_outfit_2_2.jpgNagyon örülök, hogy szépen lassan ráfordulunk már a tavaszra, mert szeretném végre jó mélyre elpakolni a kabátokat és csizmákat. Lassan el is kezdtem egyébként beújítani pár dolgot a tavaszi-nyári szezonra, mert igencsak ráfér a ruhatáramra egy kis világosítás, hogy őszinte legyek. Az egyik ilyen darab ez a kis mályva színű kabátka, amibe teljesen beleszerettem, illetve a virágos ing, ami teljesen tavaszi hangulatot áraszt. 

A kabát ujját le is lehet engedni, illetve alul be tudjuk húzni. Nagyon el tudom képzelni tavasszal egy ilyen lazább szetthez, vagy nyáron akár egy kis ruhához este, ha már hűvösebb lenne az idő. Ha nektek is tetszik, akkor ITT be tudjátok szerezni ti is. 

Az inget pedig szerintem nem is kell magyaráznom: virágok, tavasz..KELL 🙂 Ezt ITT találjátok meg. 

Idén egyébként teljesen rózsaszín és mályva lázban égek így nem csoda, hogy a tavasz közeledtével is abszolút ezek a cuccok fognak meg. 

Ti is várjátok már a tavaszt? Beszereztetek mostanában valami új ruhadarabot? 🙂 
tchibo_tavasz_beautyjunkie_outfit_4_2.jpgtchibo_tavasz_beautyjunkie_outfit_1_2.jpgtchibo_tavasz_beautyjunkie_outfit_3_2.jpg

 

Tchibo shirt & jacket
Calvin Klein bag
Cluse watch
H&M jeans
Converse 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .