Tchibo Cafissimo – Nyerj egyet te is magadnak!

tchibo2_1.jpg

Tudjátok már rólam szerintem, hogy nagy kávé rajongó vagyok. Nincs reggelem egy finom tejeskávé nélkül és a nap további részében is legalább 2 tuti lecsúszik. Évekkel ezelőtt rájöttem, hogy a kapszulás rendszereket szeretem a legjobban. Nagyon egyszerű velük kávét főzni, illetve nem egy nagy dolog a tisztántartásuk sem. Most a Tchibo legújabb kávéfőzőjét, a Cafissimo Minit próbálhattam ki és ti is nyerhettek egyet, a bejegyzés végén kiderül hogyan! 🙂 

tchibo6_1.jpgMuszáj azzal kezdenem, hogy aaannyira szép ez a gép! Komolyan mondom, hogy talán a legszebb kis otthoni kávéfőző, amit valaha láttam. Nekem fontos a szép design, és az hogy kis helyen is elférjen a gép, ugyanis iszonyú pici a konyhánk. Ez eddig mindkét kritériumomnak megfelelt. 🙂 Én a fehéret választottam, de további színekben elérhető, ITT meg tudjátok nézni őket. Még a türkizen és a pinken is gondolkodtam, ez a 3 szín tetszett a legjobban. 3 különböző hosszúságút  kávét főzhetünk le vele, attól függően, melyik típust szeretjük.

Borzasztóan egyszerű a használata, ezért is szeretem a kapszulás rendszereket egyébként. Vízzel feltöltöm a tartályt, beteszem a kapszulát, megnyomom a gombot és pillanatok alatt kész a kávém. A Tchibo kínálatában egyébként rengeteg féle kapszula található, és nem csak kávék, hanem például teák is. tchibo.JPGtchibo5_1.jpgtchibo3_1.jpg

Normál csészék is simán beférnek alá, illetve egy kis lehajtható polc is található benne, ahová a kisebb csészéket tehetjük be, szerintem ez nagyon jópofa. Könnyű volt kiüríteni is, és simán tisztán tartható, csak a vízkőre kell hosszabb távon odafigyelni. 

Ár-érték arányban is egy kifejezetten klassz gépnek tartom és a kapszulák is nagyon korrekt áron mozognak és nem utolsó sorban finomak is! 🙂tchibo1_1.jpg

NYEREMÉNYJÁTÉK

Most pedig következzenek a játék részletei, ugyanis egy szerencsés most megnyerheti az általa választott  színben a Cafissimo Mini kávéfőzőt!

A játékra facebookon tudtok jelentkezni, az alábbi módon:
1. Lájkold a Tchibo Magyarország és a Maggie the beauty junkie facebook oldalát
2. ITT a kép alá írd meg kommentben, hogy melyik színt választanád az elérhető árnyalatokból (itt ki tudod választani)
3. Plusz esélyért oszd meg ismerőseiddel is a játékot! 

A játék 2017. 03. 10-én éjfélkor zárul és itt a posztban hirdetem ki a nyertest!

Sok szerencsét kívánok mindenkinek! 🙂

LEZÁRVA

A nyertes KISS DANIELLA! Gratulálok, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot facebook üzenetben vagy e-mailben, hogy egyeztetni tudjuk a részleteket!

Köszönöm mindenkinek, aki játszott! <3 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .