The Body Shop Almond Milk & Honey testradír és kézkrém

thebodyshop_1.jpgA januári kedvences videómban már meséltem nektek röviden erről a testradírról, most viszont egy kicsit bővebben szeretnék írni nektek magáról az új termékcsaládról. A The Body Shop mindig is az illatai miatt volt kedves a számomra és főleg a testápolási vonala az, ami miatt mindenki ismeri őket szerintem. Az egyik kedvencem volt a most kifuttatott Honeymania illat és nagyon izgultam, hogy vajon mi lesz helyette, és azt kell mondjam nagyon kellemeset csalódtam az Almond Milk & Honey családban! 🙂

ILLAT

Erről írok erről külön is, mert tényleg emiatt aggódtam a legjobban őszintén szólva. Alapvetően be szoktak jönni a TBS testápolási cuccok, ezért bátran választok tőlük, de néhány illat nem az én világom náluk. Szerencsére nagyon kellemes, nem túl tolakodó, finom tejes illata van az egész termékcsaládnak. Tényleg olyan, mintha valamilyen tejes-mézes finomsággal kenegetném magam és egészen hosszan kitart bőrön is az illata. Ilyesmi illatot képzelek el Kleopátra fűrdőihez is, és emiatt élmény használni ezeket a cuccokat. Mennyei!

TESTRADÍR (250 ml 5990 FT)

Testradírokkal mindig hadilábon állok, mert nem szeretem, ha túl durva a szemcse és lenyúzza a bőrömet, de azt sem, amikor szinte feleslegesen radírozok annyira kis semmilyen. Ebben az esetben nagyon sikerült eltalálni az arányokat, szerintem tökéletes! Nem karcol, nem tépi a bőrömet, finoman radírozza le az elhalt hámsejteket miközben a krémes része kellően puhítja a bőrt. Az első néhány használat után is éreztem, de most huzamosabb próbálgatás után abszolút úgy gondolom, hogy ez A tökéletes bőrradír a számomra. A lábamon vettem észre a legnagyobb változást, ugyanis a lábszáram tud a legjobban kiszáradni, és kenegethettem akármivel, végül a rendszeres radírozás hozta meg a gyümölcsét. 🙂 Bátran ajánlom mindenkinek, aki szintén keresi a megfelelő radírt, ezt tényleg érdemes kipróbálni!

KÉZKRÉM (30 ml 2190 FT)

Én nagyon szeretem a The Body Shop kézkrémjeit alapból, szóval ezt elsősorban az illata miatt vettem meg, a tudásában szinte biztos voltam. Érzékeny és száraz bőrre ajánlják egyébként a komplett termékcsaládot, és úgy vettem észre, hogy bármennyire is szerettem az eddigi kézkrémeket, ez tényleg jobb egy fokkal az eddigieknél. A téli szárazság eltűnt a kézfejemről, és a pirosodás is megszűnt, pedig arra is hajlamos vagyok 0 fokhoz közel. Aki szeretei a TBS kézkrémeit, az ezt is biztosan imádni fogja, akinek pedig az eddigi verziók kevésnek bizonyultak, érdemes lehet tenni ezzel egy próbát! 🙂 
thebodyshop_2.jpg

Ti próbáltatok valamit ebből a termékcsaládból? Hogy tetszik nektek?

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .