The Body Shop – Téli illatok

tbs_u_nnepi_illatok1_2.jpgA megjelenésük után szépen lassan, egyesével kúsztak be ezek az illatok a fürdőszobámba, és mostanra teljesen a mindennapi rutinom részesei. Imádom a The Body Shop szezonális illatait, de különösen a karácsonyi szezonra megálmodott illatok szoktak megfogni. Olyan viszont korábban még nem fordult elő, hogy mindhárom illatot megszeressem. Idén elég szomorú voltam, hogy a havas szilvát lecserélték, de így utólag már nem bánom annyira, mert most mindhárom illat nagyon-nagyon nyami lett. 🙂

tbs_u_nnepi_illatok2.jpg01 I Fahéjas alma 

A tavalyi almás illat után nagyon kellemes meglepetés volt nekem ez. Előre féltem, hogy nem fog nekem ez tetszeni, ennek ellenére ez lett a második kedvenc. 🙂 Leginkább tusfürdőben tetszett meg az illata, olyannyira, hogy már a másodikat használom el belőle, és valószínűleg veszek majd belőle tartalékot is. Nagyon kellemesek a TBS tusfürdők (egyedül a merev flakonra szoktam panaszkodni, de azt is csak az utolsó cseppek kipréselésénél érzem problémásnak), nem szárítják a bőrömet, nem kell belőle egy fél flakont ellocsolni, fürdés közben zseniális illatfelhő leng körül és ez utána a nap során is néha meg-megcsap. De persze csak olyan diszkréten, nem húzok magam után csíkot vagy ilyesmi, de én azért érzem, hogy mi ez. 🙂 Testápolónak kicsit túl sok volt nekem az illata, de így tusfürdőnek pont tökéletes!

tbs_u_nnepi_illatok3.jpg

02 I Vanília Chai

Ez az illat nálam az első számú kedvenc, ezért kézkrém formában minden egyes nap velem van. Abszolút visszafogott illata van, nem az a szobát betöltő valami, de én pont ezért szeretem. Egyébként is odáig vagyok mindenért, ami vaníliás, ez a fűszeres verzió pedig teljesen levett a lábamról. Nem bánnám egyébként, ha ez állandó illat maradna a kínálatban, évszaktól függetlenül szerintem szívesen használnám. Természetesen maga a kézkrém kiváló egyébként, a novemberi kedvencek közé is bekerült egyértelműen! Ha nem láttátok még azt a videót, akkor ITT meg tudjátok nézni. 

tbs_u_nnepi_illatok4.jpg

03 I Havas erdei gyümölcs

Nem kell bemutatnom a testvajak utáni rajongásom..ez a testvaj is tudja mindazt, amit a testvérei, remekül hidratál és hamar beszívódik. Viszont így télen abszolút a melegebb, testesebb illatokat szoktam kedvelni, és mégis nagyon megfogott most ez a havas erdei gyümölcs. Ennek a nagy verzióját még a bemutató sajtótájékoztatón kaptam, akkor még úgy annyira nem is jött be, de elkezdtem használgatni és már megvettem a következő kis tégelyt is belőle, mert rájöttem, hogy ebből kell nekem utánpótlás! 

Nektek melyik a kedvencetek az idei illatok közül? MElyiket látnátok szívesen viszont jövőre is? 🙂 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .