Van már jó hidratálód a téli hónapokra?

neogence_lotion_beautyjunkie_3k.jpgMa egy különleges arcápolóról lesz szó, amivel néhány hónapja bővült az arcápolási rutinom, ez nem más, mint a Neogence hialuronsavas hidratáló lotion. Nagyon izgalmas ez a textúra, nem volt még ehhez hasonló hidratálóm korábban, szóval örömmel vetettem bele magam a kísérletezésbe. Ha érdekel benneteket, hogy milyenek voltak a tapasztalatok, akkor tartsatok velem!

Kezdjük talán azzal, hogy ősszel-télen különösen oda kell figyelnem az arcomra, mert képes egyik pillanatról a másikra kiszáradni. Ilyenkor szoktam a legtöbbet filózni azon, hogy mégis milyen termékeket használjak napi szinten és folyton kattogok, hogy mikkel egészíthetném még ki a rutint. Elsőre nagyon szimpatikus volt ez a lotion, mert egyrészt nagyon szeretem a Neogence hialuronsavas termékcsaládját (az esszenciáról olvashattatok már a blogon, azóta is nagy megelégedéssel használom), másrészt valami igazán könnyen beszívódó hidratálót kerestem. Szeretem rétegezni is a különféle arcápolókat és már csak emiatt is fontos számomra, hogy mindegyiket pikk-pakk beigya a bőröm és jöhessen a következő, illetve a reggeli készülődésnél sem utolsó szempont, ha nem kell perceket várni a sminkelésnél. 
neogence_lotion_beautyjunkie_1k.jpgneogence_lotion_beautyjunkie_2k.jpg

HOGYAN HASZNÁLOM?

Ugyanúgy kell értelmezni, mint egy hidratáló krémet egyébként, csak annyi a különbség, hogy ennek teljesen könnyű, vizes textúrája van, emiatt pedig jól variálható, hogy hogyan használjuk. Furcsa lehet elsőre a használata, de meg lehet szeretni. 🙂

Én a legjobban reggel szeretem felvinni az arcomra. Csepegtetek egy keveset a tenyerembe és ezt tulajdonképpen „beletapogatom” az arcbőrömbe. Remekül beissza a bőröm és azonnal finom puha lesz, gyakorlatilag mehet is fel a smink. Lehet egyébként vattakorongra is csepegtetni, mint egy tonikot például és azzal áttörölni az arcot, de én ezt ritkán csinálom így, inkább a kézfejembe is bedolgozom a maradékot. 

Nyugodtan lehet másik krémekhez is csepegtetni belőle és azzal együtt felvinni, ezzel fokozva annak a hatását és megkönnyíteni a felszívódását. Illetve, egy kis pamut kendőt átitathatunk vele és használható maszkként is. Bevallom én ezt még nem próbáltam, mert annyira klassz kis fátyolmaszkokat lehet már kapni, hogy nem éreztem szükségét, de azért jó tudni. 🙂 
neogence_lotion_beautyjunkie_6k.jpg

Tényleg minimális mennyiség elég belőle, néhány csepp kell az egész arcra (ilyenkor természetesen a nyakat és a dekoltázst is értem ezalatt, arról se feledkezzünk el soha!). Egész ősszel használtam, és még rengeteg van benne, szerintem fél évig biztosan, de meg merem kockáztatni, hogy majdnem egy évig is elegendő lesz a 180 ml (főleg így a reggeli használat mellett). 

Finom puha tőle a bőröm, egyáltalán nem feszül és húzódik. A hialuronsavas esszenciával együtt használom, és teljesen megszűntek a szárazabb foltok az arcomon. Bátran ajánlom nektek is, ha ilyesmi problémákkal küzdötök ti is télen! 

180 ml-es kiszerelésben kapható tehát és 7990 Ft-ért tudjátok beszerezni a Szépségcenter oldalán. neogence_lotion_beautyjunkie_5k.jpg

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .