New York Fashion Week 2016. – Dorothee Schumacher

dorothee_schumacher_newyork_fashionweek_beautyjunkie_11.JPGA német tervező nevét viselő Dorothee Schumacher márka prezentációját is megnéztük New Yorkban a fashion weeken. Elég keveset hallunk itthon a német tervezőkről, pedig nyáron Berlinben is azt éreztem, hogy elég erős a mezőny náluk, és igenis érdemes rájuk odafigyelni. Ezek a ruhák pedig egytől egyig nőiesek, de mégis van bennük egy kis csavar, mindez pedig magas minőségű anyagokkal és kivitelezéssel párosul. Pont, ahogy szeretem. 🙂 Hoztam néhány képet a kollekcióról, remélem nektek is legalább annyira tetszik majd, mint nekem! 

dorothee_schumacher_newyork_fashionweek_beautyjunkie_1.jpgdorothee_schumacher_newyork_fashionweek_beautyjunkie_12.JPGdorothee_schumacher_newyork_fashionweek_beautyjunkie_7.JPGdorothee_schumacher_newyork_fashionweek_beautyjunkie_13.JPGdorothee_schumacher_newyork_fashionweek_beautyjunkie_3.JPGdorothee_schumacher_newyork_fashionweek_beautyjunkie_14.JPGdorothee_schumacher_newyork_fashionweek_beautyjunkie_4.JPGdorothee_schumacher_newyork_fashionweek_beautyjunkie_15.JPGdorothee_schumacher_newyork_fashionweek_beautyjunkie_6.JPGdorothee_schumacher_newyork_fashionweek_beautyjunkie_16.JPGdorothee_schumacher_newyork_fashionweek_beautyjunkie_5.JPGdorothee_schumacher_newyork_fashionweek_beautyjunkie_8.JPGdorothee_schumacher_newyork_fashionweek_beautyjunkie_9.JPG

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .