THE BODY SHOP KÍNAI GINZENG ÉS RIZS REVITALIZÁLÓ ARCMASZK

img_7702.JPGMaszk-mániám egy újabb állomásához érkeztünk. 🙂 Így a nyár végén a The Body Shop háza táján megjelentek a superfood inspirálta arcmaszkok, amik közül én a címben is jelzett kínai ginzeng és rizs revitalizáló verziót próbálhattam ki. Azért ezt választottam, mert nagyon szeretem a frissítő, revitalizáló maszkokat, főleg így nyár végén, amikor a bőrünk egyébként is kicsit megviseltebb és ráfér a felfrissülés. Télre például az etióp mézes mélytáplálót néztem ki magamnak, zseniális lehet a száraz bőrnek!

Na de kanyarodjuk vissza ehhez a ginzeng & rizs maszkohoz és lássuk miket tapasztaltam!

Nagyon szeretem a TBS-nek ezt a prémium vonalát, ha lehet így nevezni. Messze a Spa Of The World cuccok a kedvenceim tőlük, és ez a maszk sorozat nálam gondolatban ezekhez illeszkedik. Masszív tégely, letisztult megjelenés és kifinomult illatok jellemzik ezeket a termékeket. Nagyon tetszik az alapanyagok választása is, ezért amikor megkérdezték melyiket szeretném kipróbálni, bajban is voltam egyébként, mert egyszerűen ennyira jól hangzik mindegyik! 

Végül azért ezt választottam, mert amellett, hogy nagyon tetszett a hatóanyag, az is megfogta a fantáziámat, hogy radíroz is picit. Szeretem az ilyen kettő az egyben termékeket, és mivel kifejezetten külön arcradírt nem használok, ezért örülök, ha a maszkok olyanok, amik lemosás közben eltávolítják az elhalt hámsejteket a bőrömről. Ha többfunkciós egy termék, akkor jó eséllyel engem meg is vettek vele, éljen a lustaság! 🙂

A hivatalos leírás:

Ez a 100% vegetáriánus, krémes tisztító és radírozó arcmaszk a Superfood kollekció része. Kínai ginzeng tartalmának köszönhetően javítja a bőr tónusát és revitalizálja azt, miközben a benne található rizskivonat hidratálja és egészségesen ragyogóvá teszi a bőrt. Közösségi Kereskedelemből származó nicaraguai organikus szezámolajat is tartalmaz, ami a bőr puhaságáért felel. Száraz bőrre kell felvinni.

  • Krémes tisztító és radírozó arcmaszk
  • 100% vegetáriánus
  • Revitalizálja, hidratálja, puhítja és egészségesen ragyogóvá teszi a bőrt, miközben javítja a tónusát is
  • Közösségi Kereskedelemből származó nicaraguai organikus szezámolajjal

img_7707.JPGValóban kifejezetten krémes maga a termék, és hihetetlenül friss illata van. Emiatt a többi maszkommal ellentétben nem is este szeretem használni, hanem például egy kényelmes hétvégi reggelen, hiszen azonnal energiával telinek érzem magam tőle. A krémes állagban nem túl durva, radírozó szemcsék vannak, amik már felvitel közben (én kézzel szoktam ezt a típust pont ezért) nagyon kellemesen masszírozzák az arcbőrt, illetve száradás után, a lemosásnál is egy kevés vízzel végig szoktam masszírozni vele a teljes arcomat és nyakamat. 

Használat után azonnal frissebb, ragyogóbb bőre lehet számítani, eleve a radírozás miatt. Viszont, ami meglepett, hogy az ilyen jellegű maszkok után nekem kicsit feszülni szokott a bőröm, de ezután teljesen ruganyosnak és hidratáltnak éreztem. Kifejezetten üdének érzem a bőröm használat után és ez mostanában rá is fér az arcomra, szóval 2x is használom egy héten, nagyon szeretem! 
img_7717.JPGHa ti is kedvelitek a maszkokat és egy kis extra felfrissülésre lenne szüksége a bőrötöknek így a nyári viszontagságok után, akkor tudom ajánlani ezt a maszkot, érdemes kipróbálni! 🙂

A 75 ml 8590 Ft-ba kerül, ITT találjátok a webshopban! 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .