Teszt – Signal White Now Glossy Chic fogkrém

signal_white_now_glossy_chic_fogkrem_beautyjunkie_21_2.jpgIgyekszem mindig hangsúlyozni itt a blogon, hogy a legfontosabb az alapvető ápoltság, hiszen hiába sminkelünk vagy öltözünk divatosan, ha az alapok nincsenek rendben. Szerintem már tudjátok rólam, hogy a szájápolás és a fogfehérítés egy számomra kifejezetten fontos téma, folyamatosan keresem a jobbnál jobb megoldásokat, és időről időre szeretem veletek is megosztani a tapasztalataimat. Ma egy nagyon klassz kis fogkrémet szeretnék nektek megmutatni, amivel a Pixiboxban találkoztam először. Ez nem más, mint a Signal White Now Glossy Chic.

Szerintem a fogkrém is olyan egyébként, mint a szempillaspirál, hogy folyamatosan újabbnál újabb darabok érkeznek a piacra, de nehéz megtalálni azt, ami valódi újítást hoz. Én legalábbis ritkán veszek kétszer ugyanolyat. Most mégis megtörtént, ezért lássuk miket tapasztaltam!

pandora_nyar_beautyjunkie_1114_2.jpgAlapvetően megvannak azok a hívószavak, amikre én ugrom, ha fogkrémről van szó. Számomra a fehérítés az elsőszámú szempont, mert nem csak azért mossuk a fogunkat, mert alaposan meg akarjuk tisztítani, hogy egészséges maradjon sokáig, hanem azért is, hogy minél szebbek legyenek kívülről. Ki ne szeretne vakító fehér fogsort egyébként is? Sokkal magabiztosabban lehet egy vörös rúzst viselni például, ha a fogaink miatt nem kell aggódni. Éppen ezért -bár nagyon fontosnak tartom egy fogkrémben a hosszútávú fehérítő hatást- nagyon tetszik, hogy az optikai tuningra is hangsúlyt fektettek.

signal_white_now_glossy_chic_fogkrem_beautyjunkie_31_2.jpgTalán már evidens mindenkinek, hogy hideg tónusú rúzsokkal fehérebbnek tűnhet a fogunk, és éppen ezt az egyszerű tényt használták ki a Signal esetében is. A kék színű gél miatt egy fogmosás után AZONNAL fehérebbnek tűnik a fog, és ez egész nap ki is tart. A „csillogást” én annyiban tapasztaltam, hogy a fogakon valóban lesz egy kicsit csúszósabb réteg, amitől eleve maga a fogfelszín is szebbnek tűnik talán. Összeségében elmondhatom, hogy baromi jól néznek ki a fogak ettől a fogkrémtől! És ezt még nem nagyon éreztem korábban másik fogkrémek esetében. 

Amiért nagyon megszerettem:

– Nem vad mentol, hanem kicsit édeskés-vaníliás íze van, ennek ellenére frissítő és nagyon kellemes. IMÁDOM!
– Optikailag is fehéríti a fogakat a kék színe miatt, emellett hosszútávon is fehérítő hatású.
– Egy fénylő réteggel vonja be a fogakat (innen a név), ezzel is szebbnek mutatva a fogak felszínét.

Amire érdemes odafigyelni:

– A kék szín fog, ezért szinte biztos, hogy a fogkefe sörtéi kicsit kékesek lesznek egy idő után.
– Nem tanácsos lecsöpögtetni a ruhánkat a reggeli rohanásban sem, mert ezt nem lesz elég letörölni.

Szerintem megéri vele egy próbát tenni, nem egy nagy összeg, mégis sokat tud dobni a megjelenésünkön. Simán mondanám „szépségpraktikának” is egyébként, mert annyira egyszerű az elv és mégis látványos, ráadásul semmi plusz lépést nem kell beiktatni a reggeli rutinba, egyszerűen csak megmossuk a fogunkat és kész is. 🙂

Szeptemberben újra jön a fashion week szezon, én pedig tuti, hogy ezt a fogkrémet viszem majd magammal és egy csomó jó kis élénk rúzst! 🙂 signal_white_now_glossy_chic_fogkrem_beautyjunkie_8_2.jpg

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .