Formula 1 Hungarian Grand Prix with Williams Martini Racing Team

forma1_hungaroring_williams_martini_team_24.JPG

#MARTINIRACING

Azt hiszem mondhatom, hogy az egész előző hetem a Forma-1 jegyében telt. A Williams Martini Racing csapat vendégeként olyan elképesztő élményekben volt részem, amiről álmodni sem mertem korábban. A családomban többen is nagyon szeretik a Forma-1 futamokat nézni, például nagymamám hatalmas rajongó, szóval nem volt teljesen ismeretlen a dolog, de így átélni egy futamot azért teljesen más volt. 🙂 Hoztam nektek néhány képet a hétvégéről és egy kis élménybeszámolót, illetve snapchaten élőben is követhettétek az eseményeket. Ha nem szeretnétek lemaradni a jövőben sem ezekről, akkor ne felejtsetek el követni: beautyjunkie_hu néven találtok meg, illetve már a Viberen is tudtok követni a public chaten, Beauty Junkie néven! 

PADDOCK & MOTOR HOME

Sosem jártam még korábban a Hungaroringen, így minden ismeretlen volt számomra. Szerencsére a Paddock részre is volt bejárásunk, így a Williams Martini Motor Home-ban tudtunk kicsit lazítani a programok között. Ezen a területen ilyenkor tulajdonképpen minden csapat felhúz egy „ideiglenes kis luxus házat”, ahová a csapatok vonulnak vissza, innen folynak különféle közvetítések is, és például itt ebédeltünk együtt Felipe Massa-val és Valtteri Bottas-szal. Amikor azt mondom luxus, akkor tényleg nem viccelek, az ebéd menüt egy michelin csillagos londoni séf állította össze, a tetőteraszon pedig a pazar kilátás mellé isteni Martini koktélok jártak. 
forma1_hungaroring_williams_martini_team_4.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_20.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_1.jpgforma1_hungaroring_williams_martini_team_41.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_26.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_40.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_29.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_2.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_18.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_35.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_28.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_10.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_21.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_22.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_27.JPG

PIT LANE & GARAGE

Az egyik legizgalmasabb program kétségtelenül a pit lane és a Williams istálló bejárása volt. Nem is hittem, hogy még arra is lesz lehetőségünk, hogy élesben nézzük és halljuk (!) a verseny közben, hogy micsoda csapatmunka zajlik a háttérben. Kaptunk fejhallgatót és ezen keresztül hallhattuk ahogy a pilóták kommunikálnak a csapatukkal, mikor állnak ki kerékcserére, mi a stratégia hogyan készüljenek..fantasztikus érzés volt ennek a részesének lenni. Döbbenten álltam, amikor nagyjából fél másodperc alatt a profi csapat sitty-sutty lecserélte a kerekeket és már ott se volt a kocsi. 

forma1_hungaroring_williams_martini_team_11.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_36.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_8.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_39.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_9.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_5.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_38.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_16.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_14.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_6.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_32.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_15.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_12.JPGforma1_hungaroring_williams_martini_team_7.JPGCsodálatos élmény volt ez a hétvége, teljesen magával ragadott a Forma-1 világa. Szuper volt a pilótákkal találkozni, figyelni a csapatok összehangolt precíz munkáját és biztosan más érzés lesz ezekután a TV elé ülni és így figyelni a futamot. 🙂

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .