The Body Shop Camomile Cleansing Butter

the_body_shop_kamillas_arctisztito_vaj_2.jpgErről a kis gyöngyszemről még nem esett szó a blogon semmilyen formában, ha az emlékezetem nem csal. Valahogy a sminklemosók talán nem olyan izgalmasak, pedig egy igazán jó kis darab szerintem teljesen meg tudja változtatni a sminklemosáshoz való hozzáállásunkat. Imádom a micellás vizeket, de azt inkább a szememre használom, az arcomra pedig szeretek valamilyen különlegesebb, gazdagabb, ápoló formulájú terméket használni, mint a habok, krémek, gélek, olajak..és most pedig ez a TBS sminklemosó vaj.

Néhány videómban már említettem, hogy számomra nagyon nagy jelentősége van az arctisztításnak. Sosem fekszem le sminkkel az arcomon, de még akkor is szeretem megtisztítani a bőröm, ha nem is sminkeltem. Már a második tégelyemet bontottam meg ebből június elején és elmondhatom, hogy nagyon bevált. Kíméletes a bőrhöz, könnyedén és maradéktalanul távolítja el a vízálló sminket is mindenféle nyűg nélkül. Ez nagy előnye egyébként az ilyen jellegű lemosóknak, elképesztően jól lehoznak mindent anélkül, hogy húzni-nyúzni-sikálni kéne a bőrt, én is ezért maradtam ennél most. Az állagát a kókuszzsíréhoz tudnám hasonlítani, eleinte szilárd aztán a bőrrel érintkezve elkezd lágyabbá, olajossá válni. Az illata nagyon kis visszafogott, abszolút ellazít használat közben és utána pihe-puha bőröm lesz. Télen egyszerűen imádta a száraz bőröm, de még most nyáron is nagyon jót tesz neki és abszolút nem sok. 

Hogyan használom?

Egy kis mennyiséget a két tenyerem között felmelegítek és elkezdem az arcomat átmasszírozni vele. Eközben elkezd olajossá válni a formula, így hagyom is az arcomon néhány percig, hogy oldja a sminket. Addig letörlöm a szememet és utána egy melegvízbe mártott kis törölközővel letörölgetem az arcomról a sminklemosóval együtt az összes sminket és készen is vagyok. 🙂

the_body_shop_kamillas_arctisztito_vaj_1.jpg

Utazásnál különösen szeretem egyébként, mert a kis tégely és az állaga miatt jól szállítható, tutira nem fog kifolyni a bőröndbe. Szuper lenne, ha lenne ebből is utazó méret, és akkor még kisebb helyet foglalna. Nyugodtan mehet kézipoggyászba is, mert 90 ml-es a kiszerelése és 4490 Ft-ba kerül. Szerintem nagyon korrekt ára van, mivel sokáig elég is. A webshopban ITT találjátok, a többi kamillás termékkel együtt. 🙂

Ti milyen sminklemosót használtok? 🙂

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .