Milan Fashion Week – Back to basics

milanfashionweek_outfit_cako2.jpgElég őrült egy hét volt az előző, ismét rengeteg élménnyel gazdagodtam és megannyi csodálatos dolgot láttam. Készült az egész útról egy vlog, ha nem láttátok még, akkor nézzétek meg mindneképpen. 🙂 Folyamatosan dolgozom fel az anyagokat és szeretnék mindent minél előbb kitenni a blogra is, meglátjuk hogy sikerül..tiszta szégyen, de New Yorkból még mindig vannak elmaradásaim.

Cakó Kinga ruháit egyszerűen imádom, nem lehet mellélőni velük Ez a tavaszi kollekciós fehér ruha is a maga egyszerűségével hihetetlenül univerzális darab. Ezúttal egy kicsit lazább cuccokkal kombináltam, hogy jobban bírjam a fashion week strapát. 🙂 Az Adidas Superstar pedig a lehető legjobb választás volt (mondjuk amúgyis nagy kedvencem ez a fazon), egyrészt iszonyú kényelmes, másrészt pedig az utolsó napokon elég sokat esett az eső, és hihetetlen, de egyszer sem ázott be, nagyon jól bírta a kiképzést!

milanfashionweek_outfit_cako3.jpgmilanfashionweek_outfit_cako1.jpgmilanfashionweek_outfit_cako4.jpg

CAKO dress
Bulgari sunglasses
Max Mara bag
Zara leather jacket
H&M leggings
Adidas Superstar

photo: Szín Róbert

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .