Omorovicza Pop Up Spa a Villa Bagatelle-ben

omoroviczapopupspa.jpgAki már olvas egy ideje, az biztosan tudja, hogy az Omorovicza az egyik szívem csücske, ha bőrápolásról van szó. Nem csak azért, mert igazán magas minőségű termékekről van szó, hanem mert kifejezetten magyar vonatkozású a cég. EBBEN a bejegyzésben már meséltem nektek egy kicsit a márka történetéről, úgyhogy most inkább egy újabb kezdeményezésüket mutatom be nektek, ugyanis ezúttal a spa néhány napra budára költözött, méghozzá a hangulatos Villa Bagatelle-be!

A Villa Bagatelle egyébként is egy számomra kedves hely, a hangulata pedig tökéletesen illik az Omorovicza arculatához. Az emeleten rendezték be a különtermet, ahol a vendégek élvezhetik a Blue Diamond Brightening kezelést, amely exclusive csak a Pop Up Spa-ban elérhető az esemény ideje alatt. Egy 45 perces kezelésről van szó, amiben a különféle arctisztításon és pakolásokon kívül egy kézradírozás és masszázs is benne van, illetve a végén egy frissító gyümölcskoktéllal vagy teával látnak vendégül bennünket. 
A kezelés ára 21 000 HUF, amely 40 000 HUF értékű termékvásárlás esetén ajándék. 

Én tegnap munka után vettem részt a programon és valami isteni volt..teljesen ellazultam és végre kipróbálhattam a Blue Diamond termékcsaládot. Gyönyörű volt a kezelés után rögtön a bőröm, és ma reggel is úgy éreztem, hogy szinte feltöltődött itt a téli időszak után. Most megint megfogadtam, hogy a Magyar Királynő permetből be kell szereznem egyet, mert elképesztően jó, illetve az új szemkörnyékápolójuk keltette még fel nagyon az érdeklődésemet.

Nézzétek végig a képeket és ha kedvet kaptok hozzá, akkor még be tudtok jelentkezni a kezelésre. 🙂
img_1190.JPGimg_1181.JPGimg_1184.JPGimg_1188.JPGimg_1185.JPGimg_1186.JPGimg_1187.JPGimg_1183.JPGimg_1180.JPGimg_1182.JPGimg_1179.JPGimg_1178.JPGimg_1177.JPGimg_1176.JPGimg_1174.JPGimg_1189.JPGimg_1175.JPG

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .