OUTFIT – Hátizsákkal is csinosan

img_7630_2.jpgA hétvégén kicsit rendetraktam a gépemen, és rájöttem, hogy néhány New Yorkban lőtt sorozatról teljesen megfeledkeztem. Maga az összeállítás nem vesztett az aktualitásából, ugyanis legszívesebben így járnék egész életemben. 🙂 Ezt a szettet a Fifth Avenue-n fotóztuk be, és természetesen nem voltam egész nap magassarkúban, de a hátizsákomba bőven belefért egy váltócipő, úgyhogy át tudtam venni, amikor olyan helyre értünk. Apropó hátzsiák.. a USE-nál vettem egyet még nyár végén, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Kifejezetten olyat kerestem, ami az utazásnál is megkönnyíti az életemet és kényelmesen a hátamon tudom vinni, miközben két másik bőröndöt húzok a reptéren, és azért bőségesen fér bele cucc. Na ez pontosan ilyen. 🙂 Millió helyen körbenéztem, de messze ez volt a legjobban pakolható és a legstrapabíróbb, úgyhogy nem is filóztam rajta sokat. Feketét választottam, mert egy univerzális darabot szerettem volna, amit tudok a hétköznapokon is hordani, és nagyon jól be is vált. Az alap dolgokon kívül belefér simán a laptopom, a fényképezőgépem, váltócipő, melegebb pulcsi..tényleg mindent elnyel. 🙂 Itt blézerrel és magassarkúval párosítottam, hogy egy kicsit csinibb legyen az összhatás. 

Ti szeretitek a hátizsákokat? Hol találtatok számotokra tökéleteset?

img_6861_1.JPGimg_8464.JPGimg_7682_2.jpgimg_6850_1.JPGimg_6854_1.JPGimg_6855_1.JPGimg_7661_2.jpgimg_6856_1.JPGimg_6846_1.JPGimg_6857_1.JPGimg_7718_2.jpgimg_6847_1.JPG

H&M Studio AW15 blézer
H&M farmer és top
Swarovski karkötő
Prada napszemüveg
USE Unused hátizsák

photo: Szín Róbert

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .