Lush Flagship Store a Westendben

lush_westend_megnyito_18.JPG

Tegnap este a Westendben megnyitotta kapuit a legnagyobb LUSH üzlet Magyarországon, mától pedig már Ti is be tudtok menni körbenézni! Nekem szuper élmény volt végigsétálgatni a gyönyörű és tágas boltban, végre méltó helyük van ezeknek az ínycsiklandó kozmetikumoknak. 🙂 Hoztam néhány képet a megnyitóról és érdekességetket magáról az üzletről, kattintsatok tovább, ha érdekel benneteket!

 

Az első hazai Lush üzlet 14 évvel ezelőtt nyílt meg Budapesten, a Szent István krt. 1. alatt. Sokak számára hosszú évekig ez a kis bolt testesítette meg az új utakat kereső, kreatív és környezetbarát kozmetikai gondolkodást. Most azonban eljött az idő, hogy a közkedvelt bolt egy kicsit arrébb költözzön, és újjászületve, jóval nagyobb alapterületen várja a vásárlókat.

Érdekességek az új Lush üzlettel kapcsolatban:

  • Ez az első Lush bolt Európában, mely a cég fennállásának 20. évfordulója alkalmából Londonban, az Oxford Streeten megnyílt üzlet stílusát követi és ami egyben a világ legnagyobb három szintes Lush üzlete.
  • Az üzletkialakításánál és berendezésénél tekintettel voltunk a környezetbarát szempontokra.
  • A bolt bútorzatához sok faanyagot használtak fel, de ezekhez egyetlen fát sem kellett kivágni! Ez mind újrahasznosított, régi faanyag, általában még a viktoriánus korból.
  • A függőlámpák között nehéz két egyformát találni? Nem csoda, hiszen ezek újrahasznosított, régi ipari világítótestek, melyek mellesleg gyönyörűek.
  • Az új fényforrások környezetbarát LED égőkkel működnek.
  • A fal- és padlóburkoló lapok 50%-ban újrahasznosított anyagból készültek.
  • A bolt alapterülete 80 m2, ami a kétszerese egy átlagos Lush bolt méretének.
  • A bolt egy részét úgy alakították ki, hogy a vásárlók azt érezhetik, a saját konyhájukban vannak. Ez összhangban áll az interneten élőben követhető Lush Kitchen koncepciójával.

Nemcsak maga a bolt újul meg, hanem a termékkínálat is! Azok az újdonságok, melyek az Oxford Street-i üzlet megnyitójára készültek, fokozatosan a többi Lush boltban is megjelennek. Egyre több ott lesz közülük a Westendben is – érdemes benézni és felfedezni.

Én ezekre az újdonságokra nagyon kíváncsi leszek! Bíztam benne, hogy a megnyitón majd ezeket is meg lehet nézni, de sajnos még nem érkeztek meg. Viszont így még egy indokkal több, hogy újra meglátogassam ezt a gyönyörű és hihetetlenül TÁGAS boltot! Végre nem féltem, hogy a táskámmal leverek valamit és nem kellett a polcok között lavírozni. Az üzlet illata sem volt fullasztó, úgyhogy akit ez esetleg eddig zavart volna, az most nyugodtan látogasson el ide, és böngésszen kedvére. 🙂

lush_westend_megnyito_19.JPGlush_westend_megnyito_14.JPGlush_westend_megnyito_15.JPGlush_westend_megnyito_16.JPGlush_westend_megnyito_17.JPGlush_westend_megnyito_10.JPGlush_westend_megnyito_11.JPGlush_westend_megnyito_12.JPGlush_westend_megnyito_13.JPGlush_westend_megnyito_8.JPGlush_westend_megnyito_9.JPGlush_westend_megnyito_1.JPGlush_westend_megnyito_2.JPGlush_westend_megnyito_4.JPGlush_westend_megnyito_5.JPGlush_westend_megnyito_6.JPGlush_westend_megnyito_7.JPG

 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .