SPARITUAL – Teremts otthon is spa hangulatot!

Azt gondolom, hogy a jó megjelenés alapja az ápoltság. Klisé vagy sem, tulajdonképpen tényleg mindegy mit kenünk magunkra, ha az “alapok” nincsenek rendben. Az utóbbi néhány évben kiemelkedő figyelmet fordítok a külső-belső táplálásra és ezt a bőröm, hajam és a körmeim is meghálálják. Mindig keresem azokat a márkákat, amik talán nincsenek annyira a köztudatban, de érdemes lenne megismerni. Ilyen például a SpaRitual, aminek a körömápolási termékeiről biztos vagyok benne, hogy sokan hallottatok már, de tudtátok, hogy komoly testápolási vonaluk is van?

A SpaRitual márka egyik alap pillére, hogy a termékeik csakis vegán, és igazoltan bio és fair trade növényi alapanyagokból készülnek. A termékeik természetesen mentesek a parabénektől és kőolajdszármazékoktól is. A biztonságos összetvők és környezetbarát formulák mellett a csomagolásra is odafigyelnek, hiszen ezek is mind a környezettudatosság szempontrendszere szerint készülnek el. A márka kínálatában különféle testápoló, kézápoló, lábápoló termékeket és vegán körömlakkokat is találunk, sőt még gyertyákat is. Korábban csak luxus szalonokban és hotelekben volt elérhető (természetesen a mai napig találkozhatunk vele Budapesten például a Four Seasons Hotel Gresham Palotában, a Royal Spa Corinthia Hotelben vagy akár a sárvári Spirit Hotelben is – a teljes lista, ha valakit érdekelne, ITT található), de már könnyedén hozzájuthatunk mi, halandó emberek is. 🙂

Amellett, hogy ennyire odafigyelnek rá, hogy mi is kerül pontosan a krémekbe, valóban elhozza azt a csipetnyi luxus érzést a mindennapokba. Számomra abszolút feltöltődés néha itthon is meggyújtani egy gyertyát, elővenni a legfinomabb krémeket, radírokat, olajokat és tartani egy olyan délutánt, ami alatt teljesen kikapcsolok és végre egy kicsit csak magammal foglalkozom.


Négy fő hangulat, illetve illat szerint csoportosíthatóak a termékeik, mindegyikbe tartoznak testápolási termékek és körömlakkok is:

Close Your Eyes

Ez a termékcsalád az egyiptomi rózsamuskátli illatával megnyugtat és kényeztet, színekben pedig a a friss víz árnyalatai, mint a kék, zöld, ibolya, és pasztell színek tartoznak bele.

Look Inside

Az indiai tömjén gyógyítja a lelket, a testet, és megújítja a szellemet. A föld színei, a gazdag barnák, a mély bordók, és a mohás szürkészöldek tartoznak a palettába.

Instinctual

Ez a termékcsalád az energizáló gyömbér erejével melengeti a lelkünket és felébreszti a kreativitásunkat. Színekben a délutáni napsugarak árnyalatai, vagyis a vörösek, narancsok, magenták tartoznak ide.

Infinitely Loving

A kínai jázmin illata helyreállít és megújít, segít rendezni a gondolatainkat. Olyan gyengéd színek tartoznak ide, mint a barack, pink, rózsa és a fehér.


Amiket én próbáltam és a tapasztalatok:

A körömlakkok és a hozzájuk tartozó kiegészítő termékek, mint az alap és fedőlakk vagy a gyorsszárító cseppek, mind mind kifogástalanok. Sosem próbáltam ezelőtt kimondottan vegán lakkot, de nagyon kellemeset csalódtam, mert gyakorlatilag az erősebb színek egyrétegesek és gyorsan száradnak, plusz eléggé tartósak is, nekem 4-5 napot bírtak a körmeimen. Plusz pontot érdemelnek a kupakok, iszonyúan kézreáll és nagyon kényelmes vele a lakkozás.

Az én kedvenceim mégis a különegesebb testápolási darabok, mert amellett, hogy csodálatosan néznek ki, tényleg igazán kellemes a használatuk, és nem nagyon tudok betelni a jázminos testápoló illatával. 🙂 Remekül hidratál, és a bőrradírral kiegészítve valami egészen puha lesz a bőröm utána. A radír egyébként kicsit masszívabb, hiszen cukor darabokkal dörzsöljük át a testünket, de mégsem éreztem fájdalmasnak, mint néhány “szintetikus” radírnál. Az illata tényleg valami mennyei, én ezzel a két termékkel szoktam a hetet zárni az utóbbi időben, és így hangolódok át a hétvégére. 🙂

A Handprint kézkrém és kézszérum mini kiszerelésben került be a neszeszerembe, és egészen addig nem tűnt fel, hogy mennyire hozzámnőtt, amíg el nem fogyott! Utána meglehetősen éreztem a hiányát, mert nagyon szépen rendben tartotta nem csak a kezeimet, de a körömágyamat is, amik nálam hajlamosak kiszáradni. A kézkrémet biztosan újra fogom vásárolni, mert isteni volt!


Ha eddig nem ismertétek a márkát, akkor ajánlom nektek, hogy nézzetek szét a kínálatukban, mert nagyon minőségi termékeik vannak és tényleg spa hangulatot varázsolnak otthonra. 🙂

Follow:
Oszd meg: