Paula’s Choice Skin Recovery hidratáló maszk

Ugyan már kifelé megyünk a télből, én mégis szeretném megmutatni nektek az egyik legjobb felfedezésemet és a száraz bőröm legjobb barátját picit közelebbről is.

Sokáig nem nagyon fordítottam időt és energiát a maszkokra, inkább csak kampányszerűen feldobtam egy-két illatos csodát.. azt hiszem, hogy nem meglepő, de nem éreztem különösebb hasznukat. 🙂 A Paula’s Choice Skin Recovery hidratáló maszk az első, amit sikerült beilleszteni a rutinomba, és csak azért, mert éreztem, hogy valóban használ.

Egy héten belül háromszor is fel szoktam tenni (általában este), és egész éjszakára fenthagyom. Reggel micellás vízzel áttörlöm az arcomat és tökéletesen hidratált, puha és ruganyos az arcbőröm. Persze használok egyéb hidratálókrémet és szérumokat, de ez a maszk tökéletesen megtámogatja az alap bőrápolási rutinomat. Azt vettem észre, hogy nem kezdek el random hámlani, amióta ezt is használom.

Teljesen semleges, natúr szaga van, és meglehetősen sűrű a krém. Számomra pozitívum, hogy nem néz ki borzasztóan felkenve. Tubusból kinyomva fehér, de az arcomon már tulajdonképpen áttetsző a krém, és olyan, mintha csak egy nehezebb arckrémet tettem volna fel. Tudom, nem ez az elsődleges szempont, de így azért nyugodtabban fekszem a barátom mellé este, tudva, hogy nem fog sokkot kapni a látványtól. 😀 (egyik-másik maszk rendesen a frászt tudja rá hozni..)

Sajnos egyébként megérzi a bőröm, ha elfelejtem bizonyos időközönként használni, tehát a hatása nem kimondottan hosszútávú. Az elején nagyon nehéz volt rászoktatni magam, de abszolút meggyőzött, hogy megéri elővenni, mert nagyon szépen rendbe rakja a bőröm.

Kiadós mennyiség, mert nem kell belőle sokat használni egy-egy alkalommal. Én elég régóta használom már és kb. a fele hiányzik sűrű használat mellett. A teljes kiszerelés 7450 Ft, és számomra minden fillért megér. Tuti, hogy újra fogom venni, ha elfogy!

Ha tetszik nektek, akkor érdemes néhány mintát rendelni belőle először, én is úgy próbáltam ki. Az még annyira nem megterhelő, viszont rögtön látni fogjátok, hogy jó-e vagy sem. 🙂

Egy-két tasakkal akkor is megéri szerintem venni belőle, ha nincs kimondottan száraz bőrötök, de valami fontos esemény előtt szeretnétek egy kicsit boostolni az arcbőrötöket. Látványos a hatása, 245 Ft pedig igazán nem pénz érte. 🙂

A teljes kiszerelést itt találjátok: http://paulaschoice.hu/arcapolas/maszkok-es-kezelesek/skin-recovery-hydrating-treatment-mask.html

A mintát pedig itt: http://paulaschoice.hu/mintak/skin-recovery-hydrating-treatment-mask-minta.html

Jelenleg ez a kedvenc Paula’s termékem, pedig kevésbé tűnik izgalmasnak, mint pl. a hámlasztók és társai. 🙂

Ti próbáltátok már esetleg?
Milyen tapasztalataitok vannak a maszkokkal?

Follow:
Oszd meg:

1 Comment

  1. Piffeny
    február 22, 2015 / 20:20

    Erről a termékről már sok helyen olvastam (többnyire jókat), mégis ez a poszt volt számomra a legmeggyőzőbb. És nem, nem azért, mert elfogult vagyok veled (bár az vagyok :-), hanem, mert azt írod, segít a random hámláson, ami számomra is nyomasztó probléma, hiába hidratálok-radírozok szorgalmasan, ahogy kell.
    Egy kérdés: nem keni-zsírozza össze nagyon a kispárnát és a hajat? Mert ha jól értem, ez nem szívódik be úgy, mint egy éjszakai arckrém.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .