Back-To-MAC: Ezeket váltom be az ajándék rúzsra

Valószínűleg hallottatok már a Back-to-MAC programról, aminek a lényege, hogy 6 darab elfogyott terméket, ha visszaviszünk, akkor az állandó kollekciós rúzsok közül választhatunk egyet cserébe.  (Azokra a MAC termékekre vonatkozik ez a kezdeményezés, amelyek csomagolásán a “Back2MAC” feliratot látjátok) Nekem most összejött 6 ilyen kiürült dolog, és gondoltam mielőtt visszaviszem őket, írok róluk egy gyors bejegyzést, hiszen nem nagyon esett még róluk szó a blogon, pedig nagyon szerettem őket, és biztosan lesz, amiből újat is fogok vásárolni.


STUDIO CAREBLEND PÚDER (LIGHT PLUS)

Ebből a púderből most kettőt használtam el, és biztosan újra fogom venni, mert borzasztóan szerettem. Napközben is tökéletes volt az igazításoknál, és mivel van egy enyhe kis fedése/színe, és szokszor nyáron mást nem is tettem fel, csak ezt a púdert és mehettem is. Abszolút természetes a hatása, tényleg szerelem. 🙂

Még 2011-ben készült az első darabbal egy teszt, ITT olvashatjátok. A véleményem azóta sem változott, de a képeket lehet, hogy újra fogom fotózni hozzá. 😉

Egyelőre van néhány másik kompaktpúder, amit használok, de táskába dobós kategóriában ezt szeretem a legjobban, és alig várom, hogy visszatérjek hozzá. 🙂


SELECT MOISTURE COVER KORREKTOR (NW20)

A blogon találkozhattatok már vele különböző bejegyzésekben (ITT találjátok őket), de önálló posztot nem kapott. Igazából szerettem, és folyékony korrektor kategóriában szerintem jó kis darab, de valószínűleg nem fogom újra venni, mert találtam másik szem alá való korrektort, ami számomra jobban bevált. Maradéktalanul nem tudtam elhasználni egyébként, maradt egy kevés benne, de kicsit furi volt már a szaga, így inkább visszavittem.


SZEMÖLDÖKCERUZA (FLING)

TÖKÉLETES. Csupa nagybetűvel. Imádom! Ezt tutira újra fogom venni, és nem is értem miért nem kapott még saját bejegyzést. Ami késik, nem múlik, szóval amint megvan az utánpótlás, születik a poszt. 🙂 Amellett, hogy szuperül passzol az árnyalat a hajamhoz, tekerős és nem kell hegyezgetni, mert szupervékony hegye van, amivel tökéletesen lehet a szemöldököt igazgatni. Isteni jó!

Nem mondom, borsos ára van, ahhoz képest, hogy “csak” egy szemöldökceruza, de szerintem az ilyen alapdarabokra nem szabad sajnálni.


FALSE LASHES VÍZÁLLÓ SZEMPILLASPIRÁL

Nyáron használtam el ezt a vízálló spirált, mert a szőke szempilláimat szeretem a strandra is azért kicsit kifesteni (nem nagyon lépek utcára spirál nélkül), és a hőségben úgy gondoltam jobb lesz azért a vízálló verzió. 🙂 Nagyon kellemes pillákat varázsolt, de szerintem inkább hétköznapibb és természetes volt az eredmény, mint műszempilla hatás. Én örültem neki, mert szeretem a szépen szétválasztott, és gyönyörű pillákat, és valóban nem kenődött és maszatolódott minden felé, még a Balatonban sem. 🙂 Nyárra jó szívvel ajánlom bárkinek!


HAUTE & NAUGHTY TOO BLACK LASH SZEMPILLASPIRÁL

Ebből a darabból sem ez az első, amit elhasználok, és már van utánpótlásom is. Ritka, hogy szempillaspirálból többször is visszatérjek ugyanahhoz, de ez valamiért nagyon megfogott. Tetszik, hogy tudok vele borzasztóan természetes és durva pillákat is varázsolni.


Remélem, hogy hasznosnak találtátok ezeket a mini review-kat, és ha kíváncsiak vagytok rá, hogy végül melyik rúzst választottam, akkor szívesen megmutatom majd. Egyelőre nincs elképzelésem, hogy melyiket kéne, úgyhogy ez majd ott dől el, vagy ha van valamilyen szín, amit ajánlanátok, akkor kommentben írjátok meg! 🙂

Follow:
Oszd meg: