Inspiráció ajándékcsomagoláshoz

Azt az 5 képet választottam ide ki, ami inspirált, és ami a legjobban tetszett idén. Nem szeretném nektek kigyűjteni a Pinterestet, végtelen sok kreatív ötletet lehet találni ajándékok csomagolásával kapcsolatban is. Bátran keresgéljetek ti is, hogy rátaláljatok a ti ízlésetekhez legjobban passzoló inspirációra. 🙂

Először is: én nagyon utálom az ajándéktasakot. Személytelennek és unalmasnak találom, ezért csak a legvégsőbb esetben használom, amikor valamit szörnyen bonyolult lenne becsomagolni, vagy mondjuk épségben szállítani. Ilyenkor általában valamilyen egyszerű papírtáskát választok, és inkább magam dekorálom. Masnival, szalaggal, gömbökkel..bármivel, csak kicsit különleges és személyesebb legyen. 🙂

Ugyanezt az elvet követem az ajándékok csomagolásánál is. szeretem, ha többféle szalag és papír közül választhatok, és igyekszem mindig kicsit különböző csomagokat készíteni, amik valahogyan mégis harmonizálnak.

A két baloldali képen éppen ez a harmónia fogott meg. Semmi extra a csomagolás, általában egyszerű papír, átkötve egy-egy szép szalaggal, esetleg gömbbel, de mégis annyira gusztusos az összhatás!

A középső képen a kottákból készült díszek tetszettek meg. Jó néhány évig zongoráztam és nagyon szeretek mindent, ami zenével kapcsolatos, így szerintem nem kell magyaráznom miért dobbant meg a szívem emiatt a kis apróság miatt, annyira hangulatos!

A jobb alsó kép remek példája annak, hogy nincs szükség semmi különleges csomagolópapírra, egyszerűen az otthon megtalálható újságpapírból is készülhet ízléses csomagolás. Nagyon tetszik a zöldekkel kombinálva!

Szeretem, amikor valaki időt szán a csomagolás elkészítésére is, akár csak egy különlegesebb kísérőkártyáról legyen szó. Sokkal személyesebb így az ajándékozás!

Nálam egyébként ma este lesz aktuális a csomagolás, ha marad időm, akkor igyekszem a blogra is megörökíteni az idei választásomat. 🙂


Ti becsomagoltátok már az ajándékokat? 🙂

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .