Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief arckrém

Az utóbbi időben nem nagyon esett szó a blogon arcápolásról, és ennek az a legfőbb oka, hogy éppen egy elég erős gyógyszert szedek, aminek a hatására a bőröm rettenetesen száraz, és teljesen más jellegű ápolásra szorul, mint eddig. Ez gyakorlatilag szöges ellentéte annak, amivel eddig küzdöttem, és őszinte leszek..a zsíros, kombinált bőrrel azért jóval könnyebb megküzdeni, mint a húzódó, száraz, sokszor lemezekben hámló bőrrel..
Persze belevetettem magam a témába, és megpróbáltam feltérképezni a száraz bőrre való kencék világát is, így lyukadtam ki ennél a krémnél.

Szerencsére nem kellett a teljes arcápolási arzenált lecserélnem, mert akadt bőven olyasmi, amit bátran használok a régi rutinból és szereti a bőröm most is. Ilyenek például az arclemosók, antioxidáns szérumok.. viszont sajnos a meglévő arckrémek nem voltak megfelelőek, és a drogériás kínálatban nem találtam muszáj volt keresnem valami jobb megoldást. Korábban ajándékba kaptam egy mini Moisture Surge szettet, ebben egy krém, egy maszk, és egy szemkörnyékápoló volt. Akkor csak félreraktam, mert a kombinált bőrre nem igazán éreztem szükségét, de beugrott, hogy van egy ilyen itthon, és milyen jól jött!


ELSŐ TAPASZTALATOK

A mini arckrémet (Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief) mire elhasználtam, meg is szerettem annyira, hogy a Glamour napokat kihasználva gyorsan be is szereztem a nagy kiszerelést, mert a következőket tapasztaltam nagyjából egy hét alatt/után:

– Pillanatok alatt beitta a bőröm.

– Egységes bőrfelületet varázsolt, amire könnyedén tudtam sminkelni.

– Nem feszült az arcom napközben.

– Nem pergett le a sminkem róla.


HOSSZABB TÁVON

A véleményem azóta sem változott, sőt csak inkább mégjobban megszerettem és közelítve a tégely vége felé, már bátran merem ajánlani annak, aki hasonló problémákkal küzd. Szépen rendben tartja a száraz részeket, és nem hámlok mióta használom. Könnyed, illatmentes krém, és iszonyú jó érzés felkenni, szinte fellélegzik tőle az arcbőröm. Reggel és este is ezt teszem fel arctisztítás után, és heti egy alkalommal megtámogatom egy hidratáló maszkkal is a rutint, biztos, ami biztos. 🙂

A kis mintám egyébként tubusos volt, és azt kell mondjam azt jobban szerettem, megnyugtató volt, hogy nem kell belenyúlni, de nagyjából ennyi a negatívum, amit el tudok róla mondani. Biztosan újra fogom venni!

Krémmánián meg tudjátok nézni az összetevőket és a véleményeket:
http://kremmania.hu/kremek/moisture-surge-extended-thirst-relief


A képen szerepel egy kis szemkörnyékápoló, ami még a mini csomagban volt, azóta ezt használgatom. Ez az All About Eyes, ami elvileg csökkenti a karikákat és a puffadást. Még csak most érek a végére, mert nem használom valami rendszeresen. Inkább akkor teszem fel, ha úgyérzem extra hidratálás szükséges a szemem alá, vagy jobban előkészíteném a sminkelés előtt, de egyébként a sima hidratálókkal és szérumokkal ápolom ezt a területet is inkább. Ettől függetlenül kellemes nagyon ez a kis krém, és megkockáztatom, hogy vennék belőle még, ha elfogynak a szemkörnyékápolóim.


Van közöttetek száraz bőrű?
Ti milyen arckrémet használtok? 🙂

Follow:
Oszd meg: