Milan fashion week – Gucci SS15 show

gucci_meghivo.jpg

Elmondhatatlanul boldog vagyok, ugyanis az előző hetet Milánóban tölthettem a fashion weeken. Gyerekkori álmom vált ezzel valóra, mert legalább egyszer részese szerettem volna lenni egy ilyen csodás forgatagnak, és kíváncsi voltam hogyan is zajlik a világ egyik legnagyobb divateseménye.
Sajnos a tervezett napi posztolásnak teljesen betett, hogy borzasztóan nehezen találtunk wifit, ezért a képeket esélyem sem volt feltölteni normális időben. Instagramon és facebookon azért próbáltam real time bejelentkezni, hiszen nagyon sok izgalmas helyre kaptam meghívást, amit veletek is szerettem volna megosztani. 🙂

mfw1.jpg

Az első nap rögtön a legjobban várt bemutatóval kezdtünk, méghozzá a Guccival. A bejárat előtt a streetstyle fotósok gyülekeztek és próbálták lefotózni a legnagyobb sztárokat és az érdekes outfiteket. Már rögtön az első nap csak ámultam és bámultam, hogy mennyi stílusos ember gyűlt össze egy helyre..

A bemutató egy borzasztóan rosszul, piros fénnyel megvilágított teremben volt, próbáltam megörökíteni néhány pillanatot, de végül inkább átadtam magam az élménynek. Csodálatos volt minden! <3 A kollekcióról később hozok még képeket, mert a showroomba is ellátogattunk egy külön időpontra, ahol közelebbről szemügyre vehettünk mindent.

Előttünk Anna dello Russo ült, mögöttünk pedig Chiara Ferragni, akivel egy közös képre is sikerült összeállni. 🙂  A bemutató után a fotósok már a modelleket várták, akik hihetetlen sebességgel már úton is voltak a következő showra.

beautyjunkie_gucci_outfit.jpg beautyjunkie_guccishow.jpg mfw2.jpg mfw3.jpg gucci2 másolat.jpg gucci3 másolat.jpg gucci4.jpgmfw5.jpg mfw8.jpg mfw9.jpg mfw.jpg beautyjunkie_outfit_gucci_2.jpg beautyjunkie_chiaraferragni.jpg

Rengeteg anyag gyűlt össze az egy hét alatt, alig várom, hogy  mindent megmutathassak nektek! 🙂

Follow:
Oszd meg:

1 Comment

  1. Milan Fashion Week - Gucci showroom - beauty junkiebeauty junkie
    szeptember 29, 2014 / 15:06

    […] meséltem nektek a Gucci showról picit, most pedig lássuk milyen volt a showroomban, testközelből megcsodálni a bemutatott […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .