Marie Claire Hétfő – Hatékony csodakrém otthonra

A mai Marie Claire bejegyzésemben két olyan krémet mutatok meg nektek, ami nekem már többször nagy hasznomra volt, de a blogon eddig még nem esett róla szó. Biztosan hallottatok már a Cicaplastról, ennek én két verzióját is beszereztem, nem is először. Lássuk, hogy mi mindenre használom!

A klasszikus Cicaplast alapvetően a sérült bőr regenerálódását hivatott segíteni. A réz/ cink/ mangán ásványianyag együttesének köszönhetően stimulálja az új sejtképződést és a bőr védelmi funkciója gyorsabban helyreáll. Bőrgyógyászati kezelések után, irritált bőrre, száraz foltokra, berepedezett bőrfelületre, de akár korábbi pattanások hegeire is alkalmazható. Hihetetlen sebességgel nyugtatja meg a gyulladást és gyógyítja be a sebeket, igazi S.O.S. segítség. Célzottan érdemes használni, inkább csak arra a területre tegyünk belőle, ahol szükség van rá!

TIPP: A kiszáradt körömágybőrt is pillanatok alatt rendbe teszi, és a kicserepesedett ajkakkal is könnyedén elbánik!

A Cicaplast Baume B5 egy továbbgondolt változat. A formulája inkább krémes, balzsamos és 5% Panthenolt is tartalmaz. Ugyanúgy jó a fent felsorolt problémákra, valamint napégésre, akár az egész testen is alkalmazhatjuk. Gazdagabb, táplálóbb textúrájú krém, célzottan és nagyobb felületen is érdemes alkalmazni, akár pakolásként. A nyári nap okozta károsodások után érdemes egy hasonló nyugtató, regeneráló krémmel felkészíteni a bőrt a téli időszakra.

TIPP: Éjszakára használhatjuk kicsit vastagabb rétegben pakolásként is az arcunkon. Reggel pedig kisimult, üde arcbőrrel ébredünk!

Mindkettő parabén és illatanyag mentes, így bátran használhatja mindenki, aki esetleg érzékeny ezekre!

A MARIE CLAIRE BEJEGYZÉST ITT TALÁLOD!


Follow:
Oszd meg: