TIPP – Tchibo textilborotva

Van egy fázisa a Tchibonak, amit én mindig nagyon várok és általában jól be is vásárolok belőle. Tele vagyok a különféle helytakarékos vállfákkal és tároló dolgokkal, idén pedig a praktikus tisztító eszközökre kattantam rá. Ahogy pörgettem a katalógust, megakadt a szemem a textilborotván. El sem tudom mondani hány olyan pulcsim és egyéb cuccom van, amit a szekrény mélyén őrzök, mert kibolyhosodtak, most végre megmenthetem őket! 🙂

Régen volt nekünk ilyesmi otthon, de ez már jóval profibb szerkentyű annál. Három vágáshosszt és két sebességfokozatot lehet beállítani. A zöld távtartóval tudjuk a hosszt beállítani és ezt le is lehet venni, így elég alapos munkát tudunk végezni. Praktikus kis darab, kipróbáltam, és tényleg jól működik!

Télen még nagyobb hasznát fogom venni, amikor előkerülnek a kötött pulcsik, de már most is jó néhány ruhámat “felújítottam” vele. A táskák például rendszeresen kibolyhozzák a ruhákat, pólókat, úgyhogy kezelésbe vetem őket.

Én nem láttam mostanában sehol textilborotvát, ezért nagyon megörültem neki, gondoltam veletek is megosztom, hátha valaki szintén keres éppen. 🙂 Nem ragoznám tovább a dolgot, aki kipróbálná, még megtalálja az üzletekben vagy a webshopban ITT.

Follow:
Oszd meg: