Marie Claire Hétfő: Fesd a szemed az év színével!

A Pantone szerint a „Radiant Orchid” vagyis a ragyogó orchidea az év színe. Ruhákban, kiegészítőkben könnyebb helyzetben vagyunk, ha a trendszínnel szeretnénk kicsit felfrissíteni magunkat, de mi a helyzet a sminkekkel? A legegyszerűbb és talán leglátványosabb megoldás egy gyönyörű erőteljes rúzs, de lássuk be, ez a hétköznapokban igencsak feltűnést keltő darab és a legtöbb munkahelyre sem a legelőnyösebb választás.

A lila szemhéjpúderektől sokan tartanak – én is óvatosan nyúlok utánuk reggelente – mert bizonyos esetekben fáradt, beteg szemeket  látunk viszont a tükörben. A kulcs itt is az egyensúly, illetve a megfelelő színek kiválasztása. Én most egy abszolút szemhangsúlyos sminket készítettem el, a lila több árnyalatát is használtam, úgy, hogy a külső sarok felé sötétedjenek. Az arc többi részére visszafogottabb színeket használtam, világos rózsaszín pirosítót és nude rúzst.

MÉG TÖBB KÉPET ÉS A FOLYTATÁST ITT TALÁLOD!

 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .