TESZT – Max Factor Excess Volume szempillaspirál

Nem rég kaptam tesztelésre ezt az új Max Factor spirált. Már a Primőr talin is ez volt az a termék, ami igazán felkeltette a figyelmemet, nagyon különlegesen hangzott ez a második lakk réteg a szempillákra. így hát nagyon örültem, amikor kézhez kaptam, és alig vártam, hogy kipróbáljam!

Elég vastag, duci csomagolása van, és ez meg is lepett elsőre. Tényleg ISZONYÚ nagy. Először attól féltem, hogy nem is fog kézre esni, de ezzel végül nem lett gond. Egyébként, ha valakinek ez szempont, akkor szerintem nagyon szépen néz ki, a csomagolása igazán jól sikerült! Nálam ez kevésbé érdekes, volt már rovarirtó külsejű spirálom és tökéletesen teljesített, szóval részemről mindegy, csak essen kézre. 🙂

Annak a ténynek nagyon örülök, hogy a két végű spirál végre nem abból áll, hogy egy lehetetlen fehér színű „bázist” viszünk fel a pillákra, és a második réteggel azt próbáljuk meg eltakarni szépen. Ebben az esetben a spirál két vége teljesen különböző keféket és különböző állagú festéket tartalmaz. VÉGRE!

Az első spirál egy sima szilikonkefés  Falsh Lash Effect spirál, szépen szétválasztja és kihozza a maximum hosszúságot a pilláimból. Szerettem ezt a spirált mindig is, de egy idő után visszatértem a hagyományos kefés spirálokhoz. Furcsa volt újra ezt „kipróbálni”, de most valamiért megint nagyon megtetszett a hatása! Szerintem be is fogok szerezni egyet a sima verzióból, ha ez kifogy, mert gyönyörű hangsúlyos pillákat varázsol!

És hogy miért nem ebből fogok újra vásárolni? Azért, mert nekem ez a második réteg nem igazán jött be. Nem vettem észre, hogy annyival feketébb lenne a szempillám, de ettől még azért tetszett, amit a második kefe tudott. Viszont a lemosásnál nagyon meggyűlt ezzel a formulával a bajom! Nem tudom miért, de szinte „megkötött” a szempilláimon, és a micellás vizeim, szemfestéklemosóim semmit sem tudtak vele kezdeni. Már szinte locsoltam a vattára a lemosót, hogy átáztassam a pillákat és leolvadjon róluk a festék, de SEMMI. A végén a szemeim vérvörösek voltak, és jó néhány szempillám visszaköszönt a mosdókagylóban. 🙁 Nem tudom más is tapasztalt-e ilyet vagy csak az én szemem érzékeny benne valamire, de az mindenesetre biztos, hogy nálam lerobbanthatatlan volt..még másnap reggel is olyanok voltak a pilláim, mintha akkor festettem volna ki. Egy pár nap után végül egyszer csak lekopott.

Szerencsére készült néhány kép az első próbálkozásom során, úgyhogy azért meg tudom mutatni, hogy milyen pillákat csinál, de azóta csak az első lépést használom.

Próbálta már közületek valaki ezt a spirált? Tapasztaltatok hasonlót?

Follow:
Oszd meg:

2 Comments

  1. Vanity - Sminktükör Blog
    március 25, 2014 / 10:00

    Igen, nagyon tartós, szóval mindenképp kétfázisú lemosót célszerű hozzá használni. Én a Bourjois illetve a Demak’ Up kétfázisújával mostam le, mindkettő szépen lehozza, és egyik sem hagy olajos érzetet maga után.

  2. Maggie
    március 25, 2014 / 18:49

    Igen, nekem azok sem hozták le, pedig direkt tartok itthon ilyet is a vízálló spirálokhoz, nem értem. 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .