Guerlain újdonságok – parfüm, krémek, bronzosítás

Ma megismerkedhettünk a Guerlain néhány újdonságával. Nagy örömömre a La Petite Robe Noire egy új verziójával a Couture névre hallgató parfümmel kezdték a prezentációt. Kipróbáltuk a Super Aqua arcápolócsalád új vagy éppen megújult tagjait, aztán pedig megtudhattuk mit is kell(ene) ahhoz használni, hogy úgy nézzünk ki, mint Natalia! 🙂

Már írtam nektek ITT, hogy nagyon megszeretem a EDP verziót, az EDT annyira nem voltam én, az inkább citrusos. Az EDP-t annyira elegáns illatnak érzem, és közben mégis egy frissebb gyümölcsös, fanyar, de mégis édes..jaj, érdekes kompozíció az biztos. 🙂 (én pedig valószínűleg nagyon nem vagyok jó az illatok leírásában) DE! Most ez a harmadik kiadás, a Couture megint nagyon megfogott! Először nézzétek meg a hosszú fekete ruhához tartozó VIDEÓT, hogy ti is hangulatba kerüljetek! Nekem nagyon tetszik mindegyik ruhához alkotott kis film, visszaadja szerintem a parfüm stílusát.

Ennek nem cseresznye, hanem málna illata van első fújásra, és utána bontakozik ki minden egyéb. Fás-virágos illatkategóriába tartozik, és a gyümölcsössége mellett ez is egy elegánsabb, dívás illat inkább. Érdemes megszaglászni, ha az eddigiek bejöttek, akkor azért, ha nem akkor pedig azért! Szerintem nagyon izgi ez a málna illat az elején és az is, amivé utána a bőrön válik..én ahogy egyre többet szagolgatom, annál jobban kezdek belezúgni. 🙂 Hatalmas sikereket ér el egyébként ez a La Petite Robe Noire, és szerintem ez is egy igazán jól sikerült ki darab lett.

Az egész program végén volt egy kis kvíz a hallottakról és kis blogger asztalunk győzött, juhuu, ezek szerint jól figyeltünk és az összetevő illatokat is ügyesen felismertük! 🙂

A parfümök után a Super Aqua termékcsaládot ismerhettük meg, aminek elsősorban a hidratálás a fő profilja, de ennek megfelelően a ráncokkal is felveszi a harcot. Kipróbálgattuk a krémeket, nekem a nappali krém nagyon izgalmasan hangzott, de a kézfejemen elég lassan szívódott be és inkább egy nehéz krémnek tűnt, nem egy könnyed valaminek, mint amire számítottam, én ilyesmi állagú krémet inkább éjszakára szoktam kenni. Az éjszakai krémet nem tudtam kipróbálni, de biztosan az is nagyon gazdag állagú lehet ezek alapján. Még a szérumra lennék kíváncsi ebből a családból, de azt nem tudtam így ennyiből megállapítani, hogy milyen lehet a bőrön.

Egy másik újdonság a termékcsaládban a BB krém, ami elsősorban a hidratálásról szól, de ad egy kis színt is. Nekem elég sötétnek tűntek a kézfejemen, még a világos árnyalat is. Egyszerűen nem értem ezt a “színskálát”, a mi asztalunknál pl. mindenki világos bőrű volt, és senkinek sem passzolt a szín sajnos. Azért a hatására kíváncsi lennék ennek is, mostanában nagyon izgatnak az arcápolási dolgok.

Végül pedig szó esett a dekor termékekről, főleg a Terracotta vonalról, hiszen most jön a tavaszi-nyári bronzosítás és csillogás időszaka. Nekem a kedvenc bronzosítóm egyébként a Guerlain 4 évszak , abból is a 01 Blondes árnyalat van meg, és nem narancsos, matt, és tökéletes az én világos bőrömhöz is. A kollekciórésze egy alapozó is, ami kicsit ezt a bronzos csillogást csempészné az arcunkra, de hát számomra ez is szörnyen sötét sajnos, inkább indiánnak néznék ki vele. Idén egyébként szeretnék egy kis barnaságot végre összeszedni, mert viszonylag könnyen barnulok, úgyhogy ez a projekt a nyárra. 🙂

Nem tudtam megállni, hogy lefotózzam a teljes sminkállványt, annyira szép az összkép. A Guerlainről nekem mindig a színtiszta luxus jut az eszembe egyébként, annyira igényes mindennek a csomagolása..fantasztikus minden egyes darabjuk, mint egy kis dísztárgy. Az évek során sikerült jó pár terméket kipróbálni a smink és parfüm kínálatukból, szerintem ezekre egyszerűen megéri gyűjteni vagy pedig kivárni egy jó kis leárazást (én is ezt szoktam inkább), mert  a minőségük is szuper. A 4seasons bronzosító, a meteorites gyöngyök, a Rouge G rúzsok, szájfények a mindennapi sminkem alappillérjei lettek, nem bántam meg egyiket sem és bátran tudom ajánlani őket mindenkinek!

Mi a véleményetek a Guerlain márkáról? Használtok tőlük valamit?


Follow:
Share: