LOVE IT – Estée Lauder duo szemhéjpúderek

A blogolás ideje alatt jó pár dolgot kipróbáltam már, de úgy gondolom, hogy fontos azokról is írni, amik igazán hosszútávon is beváltak, és nem csak arról, amit az újdonság hevében lehet, hogy tényleg szeret az ember, de aztán valamiért mégis a fiók mélyén végzi.. Azokat a termékeket szeretném megmutatni időről-időre, amik különösen belopták magukat a szívembe, rendszeresen használom, vagy szívesen használtam el, esetleg újra is vettem az adott darabot! Kíváncsi vagyok nektek mik az ilyen termékek, úgyhogy nyugodtan írjátok meg őket!:)

Ezekre a szemhéjpúderekre is a Müller outletben sikerült lecsapnom. Színenként eltérő volt az áruk, de 1-2 ezer ft körül mozogtak, amit még mindig nem tudok feldolgozni. Lassan egy éve megvannak, és iszonyú gyakran nyúlok értük. Mostanra kijelenthetem, hogy örök kedvenc darabokról van szó, és ha véletlenül elfogyna valamelyik, akkor lehet, hogy újravenném, ami nagy szó nálam!

Az idők során rájöttem, hogy én a kisebb kompaktokkal szeretek sminkelni. Mono púderekért ritkán nyúlok, pigmenteket szökő évente jut eszembe elővenni, a nagy palettáimat imádom, de lényegesen könnyebb egy átlag reggelen felkapni egy ilyen kisebb palettát és megoldani vele a sminket. Ennek különösen mostanában veszem hasznát, amikor felállok a rajzolásból és van 10 percem elkészülni az induláshoz…életmentőek ezek a kis duo-k! Tényleg néhány ecsetvonással egészen összeszedett megjelenést tudok varázsolni magamra. 🙂

Háromféle összeállítást sikerült beszereznem, és ez tulajdonképpen le is fedi a mindennapi reggeli smink rutinomat. Csak azt kell eldöntenem félig csukott szemmel, hogy milyen színvilágot szeretnék, és előkapni a megfelelőt . 🙂 Egyébként egymást is remekül kiegészítik, ezért utazásnál is szeretem magammal vinni, többször is bebizonyították, hogy jó döntés volt megvenni őket.

Legtöbbször a szintén nagy kedvenc Maybelline Color Tattoo vagy valamelyik MAC paintpotom kerül alájuk, ezzel pedig már akkora variációs lehetőségeim vannak, hogy ha nem lennék ilyen smink-kattant, akkor lehet, hogy be is érném ezzel a 3 db palettával egy időre.

Egy kicsit a külsejéről: ezek már úgy tudom nem kaphatóak, ez a régi csomagolás volt, azóta szépséges aranyba bújtatták a termékeket, de nekem egyébként semmi bajom ezzel a sötétkékkel. Klasszikus, semmi extra, teljesen jól működik, és többször is ép maradt, hiába csúszott ki a kezemből reggel, a szemhéjpúdereknek semmi baja. (Egyébként érdekes, hogy a magyar honlapon még ez a csomagolás szerepel.. kicsit el is bizonytalanodtam, hogy most akkor lehet-e még kapni, de szerintem csak nem frissítenek valami gyakran.)

Mindegyikben található egy két végű kis applikátor-ecset kombó, amiket amint látjátok néha egészen szívesen használok. Például ha egy színt az egész szemhéjamra viszek fel, akkor simán szoktam az applikátort használni, teljesen jól működik, és strapabíró is. Egyszer egy utazás alkalmával itthon felejtettem a teljes ecset szettet, amit összekészítettem, és akkor jöttem rá, hogy még a másik, ecsetes fele is egészen jól működik! Vészhelyzet esetén abszolút jobb, mint a semmi, és tulajdonképpen felülmúlta a várakozásaimat.

A kedvencem ez a piszkos barnás paletta, a Mocha. Ebből mindkét szín telitalálat nekem. Imádom ezeket a piszkos, kicsit lilába hajló sötétebb barnákat. Ennek még egy kis metálos beütése is van. A mellé járó halvány tejeskávé szín, enyhe fénnyel, tökéletesen kiegészíti. Ez volt az amelyik EZER forintba került..istenem miért nem vettem kettőt?? A képen annyira nem látni, de már kezd elég szép kis mélyedés kialakulni bennük, rendesen félek, hogy elfogy.

Ez a Pink Dusk nevű paletta a második helyezett. A világosabbik színt használom belőle gyakrabban, ennek is feltéve minimális fénye van. Pinkes mikro csillámok vannak benne, de ebből feltéve nem sok látszik, csak egy lágy fénye van tőle az egésznek. a sötét párját iszonyú nehéz fényképezni, a swatch fotóknál fel is adtam, képtelenség elkapni a fényét.. ez is egy piszkos szürkés alap szín, és sötétebb, mint ami a Mocha palettában van. Viszont! Kékes-zöles és rózsaszín mikrocsillámok vannak benne, amitől ennek is csodás fénye lett. Ez az, amit lehetetlen elkapni ezekben a téli fényekben. 🙁

A harmadik, de nem kevésbé nagy kedvenc, a Sage nevű zöldes kombó. a zölddel furcsa kapcsolatban állok, sosem jut eszembe kifejezetten zölddel sminkelni, aztán amikor mégis megteszem, akkor nagyon tetszik magamon. Ezzel a palettával is ez a helyzet. Imádom ezt a sötét aranyfényű olívazöldet, és hozzá ezt a fehéres, iszonyú halvány fényes zöldet. Gyönyörűen mutatnak együtt, és nagyon szépen működnek a másik két paletta színeivel együtt is.

Sage, Pink Dusk, Mocha

A textúrája mindegyiknek inkább krémes, szépen pigmentáltak, tartósak és könnyű velük dolgozni. Tényleg zseniális darabok, és abszolút a mindennapjaim részét képzik jó ideje, szóval. Ugyan nem született most ilyen bejegyzés nálam, de befér a 2013-as év kedvencei közé is! Az teljesen biztos, hogy őket (és a Naked palettákat) nyúztam a legtöbbet tavaly.

Nektek van ilyen nagy kedvencetek szemhéjpúderek közül?
Melyik az?:)


Follow:
Oszd meg:

7 Comments

  1. wishes
    január 12, 2014 / 16:28

    Úúú, én valami szörnyen imádom az Estee barna szemhéjfestékeit, a Tempting Mocha árnyalat az egyik kedvencem. Tök jók ezek a kis duok, sajnálom, hogy anno lemaradtam róluk 🙁

  2. Zsófi
    január 12, 2014 / 18:20

    Nagyon szép színek 🙂

  3. zizitim
    január 13, 2014 / 00:57

    én is imádom az EL szemfestékeit, van tőlük pár mono szemfestékem, meg két ötös paletta. mindegyik szuper minőségű és most hogy írtál róla elő is fogom venni őket. mostanában nem nagyon sminkelek, amikor mégis, akkor mindig a naked-ért nyúltam én is. ezen most sürgősen változtatni fogok, köszi az ötletet 🙂

  4. Maggie
    január 13, 2014 / 07:16

    Egyébként olyan nehéz elszakadni a Nakedtől, ha egyszer beszippantott.. 🙂

  5. Maggie
    január 13, 2014 / 07:16

    Rákerestem a swatchra.. GYÖNYÖRŰ az a szín, aww <3

  6. Maggie
    január 13, 2014 / 07:17

    🙂

  7. Kodi
    január 14, 2014 / 20:27

    IsaDora 4-es szemhéjpúderek….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .