Hellomonday.hu – A Müller outlet méltó utódja

A TOP 5 bejegyzéseket tartalmazó posztban már említettem, hogy ugyan a Müller outlet már bezárt, van azért még olyan hely, ahol lehet csemegézni a beauty rajongóknak !

Én már többször vásároltam náluk, mindig kifogástalan minőségű, nem lejárt, nem ócska termékeket tudtam beszerezni az eredeti ár töredékéért! A fenti képen ezek közül láthattok párat. Hamarosan érkezik majd bejegyzés róluk, mert van egy két termék, ami nagyon beváltotta a hozzá fűzött reményeket és bátran ajánlanám nektek!

Azt már most leszögezném, hogy nem állok a céggel semmilyen kapcsolatban, egyszerűen szeretnék hasznos tippekkel szolgálni. 🙂

Az oldal alapvetően hétfőnként frissül és webshopként működik. Én az első rendelésnél a személyes átvétel mellett döntöttem, így derült ki, hogy ott helyben is lehet nézelődni, vásárolni, ezért legközelebb már telefonos egyeztetés után, személyesen mentem körbenézni az újdonságok között.

Természetesen ez nem egy klasszikus “bolt”, egy kis irodában halmozták fel a rengeteg szépséget, épp ezért kérlek benneteket, hogy ti is mielőtt odamennétek, csörögjetek oda telefonon, mert nem is biztos, hogy épp nyitva vannak! Aztán írjátok meg, hogy mire csaptatok le! 🙂

Ízelítő a mostani kínálatból:


Follow:
Oszd meg: