Adventi játék – A karácsonyi csomag

Elérkeztünk az adventi nyereményjáték-sorozat végéhez. Remélem Ti is annyira élveztétek, mint én! 🙂 Minden héten nagy örömmel vetettem magam bele a csomagok fotózásába, és aztán az ajándékok átadása is szuper volt. Örülök, hogy személyesen is tudtam néhányotokkal találkozni, több ilyen alkalom kellene, mindig rájövök! 🙂

A karácsonyi csomag annyiban más, hogy most csak egy nyertes lesz! Mindegyik heti nyereményhez kapcsolódó dolgok vannak benne, plusz nagyon izgultam, hogy ideérjen pár különlegesség, amit direkt ebbe a csomagba rendeltem Nektek! 🙂 Remélem tetszeni fog!

Most is a lenti űrlappal tudtok jelentkezni, a +1 gombra kattintva. A játék mostantól él és szenteste éjfélig tart, azaz 12.24.23:59-ig játszhattok. Az eredményhirdetésre 25-én reggel kerül majd sor, és most is e-mailben értesítem a nyertest. Most a blogot kell lájkolnotok a jelentkezéshez! A Twitteren való követéssel plusz 1 esélyt szerezhettek, ha pedig instagramon is követtek, akkor még plusz 2 esélyt kaptok! 🙂

Nézzétek meg pontosan mit tartalmaz tehát a karácsonyi csomag! sok sikert mindenkinek és természetesen nagyon boldog ünnepeket kívánok Nektek!:)

Real Techniques Sam’s Picks ecset szett, Nivea Reapir & Care testápoló (250 ml), Nivea Reapir & Care kézkrém (50 ml), Avon bögre, Avon Planet Spa Sleep Serenity párnára fújható nyugtató hatású permet, Avon Planet Spa Sleep Serenity balzsam, Infinite Moment nő parfüm (50 ml) , meglepi ékszerszett,  The Body Shop mézi fürdőszivacs, The Body Shop Ginger Bodybutter (50 ml), Sigma mono szemhéjpúderek (approach, muse, grasp)

a Rafflecopter giveaway

Follow:
Share: