GOODIES – It Look eredményhirdetés

itlook_gala (1)_2.jpg

Múlthéten pénteken megtartották az It Look verseny eredményhirdetését egy kis mini gála keretein belül. Itthon még szerettem volna megörökíteni a sminket, olyan ritkán viselek  mostanság piros rúzst! De végül elkapott a fotózás láz, és elmentek a képek inkább hangulatjellegűvé. Jobb is, mert a fények sem voltak már éppen ideálisak a benti  smink fotózáshoz..

Na de az It Look! Nem mi nyertünk sajnos, ezt már megírtam facebookon is nektek korábban, de nagyon gratulálok a csajoknak, mert ügyesek voltak! Nektek pedig millió köszönet, hogy végig támogattatok bennünket a versenyben, ez a legjobb érzés. 🙂 Szofival és Eszterrel együtt mentünk, aztán hamar csatlakozott hozzánk Hédi, Nati és Lili is. A verseny során nagyon összebarátkoztunk, úgyhogy nem volt kérdés, hogy  szuperül fogjuk érezni magunkat ezen az estén! 🙂 A parti fotókon is állandóan fülig ér a szánk 😀

itlook (116)_2.jpg IsaDora Sugar Crush – Chameleon Crushitlook (53)_2.jpg itlook (60)_2.jpg

Estée Lauder szájkontúr 07 Red Writer + Lancome La Laque Fever 110 Red Graffiti

Ez most a kedvenc piros rúzs kombóm, hivatalosan is a legjobb Müller outlet zsákmány, az egyszer biztos! A ceruza 1000 Ft-ba került, és konkrétan lerobbanthatatlan!! Az egész este során egyszer mentem be a mosdóba megigazítani, és akkor sem kellett hozzányúlnom! 🙂 Nem tudom lehet-e még kapni, de az biztos, hogy érdemes csekkolni, ha brutál tartós pirosat kerestek!

Follow:
Share: