It Look verseny – koncepció és szavazás!

IMG_6226_2.jpg

A L’Oréal Professionel facebook applikációjában zajló szavazás mellett olvasgatni is lehet a különböző koncepciókról. Természetesen én is leírtam röviden, hogy mi hogyan született meg, ezt most itt is közzéteszem azért, ha valaki lemaradt volna. 🙂 Valamint elkészült a werk videó is, amit egyszerűen imádok! Tökéletesen bemutatja a hangulatot, és hogy mennyire istenien éreztük magunkat Eszterrel. Remélem tetszik nektek is, és szavaztok ránk a versenyben! 🙂

Így készülnek a divatdiktátorok from Marquard Média Magyarország on Vimeo.

KONCEPCIÓ

„Eszterrel a verseny első percétől nagyon megtaláltuk a közös hangot, és ez a szett kiválasztásában is a segítségünkre volt. A koncepció gyorsan meg is született. 🙂

Kíváncsi voltam mi az, ami neki tetszik, milyen stílusokban gondolkodhatunk tovább, ezért megkértem, hogy gyűjtsön olyan képeket, szetteket, amik közel állnak hozzá. Nagyon örültem a választásainak, hiszen ezek alapján már kiderült, hogy mennyire sokoldalú és kísérletező típus.

Amikor összeállítottuk a szettet néhány dologban már az elején biztosak voltunk. A pasztell rózsaszín kabátot Eszter mutatta, és én azonnal rá is bólintottam! Ezek a világos kabátok idén ősszel/télen egyébként is nagyon divatosak, de Eszternek ráadásul azonnal előhozta a gyönyörű baba arcát, amire később a sminkkel is rásegítettünk.

Egyhangúan döntöttünk később a szoknyáról is. Csodás, búvárruhaszerű merev anyagból készült, ezért a fodrok  szépen tartják magukat. Igazi statement darab!

Innentől kezdve már csak egy egyszerűbb felsőt kellett keresnünk, ami hagyja érvényesülni a szoknyát, cipő-táska tekintetében pedig a kedvenceinél maradtunk. A bakancs megadta a kellő lazaságot és kontrasztot ennek szettnek, amitől aztán teljesen „Eszteres” lett. Én pedig a fotózás napján leptem meg őt ezzel a nyaklánccal, szerencsére nagyon tetszett neki, így azonnal fel is tettük!

Eszter egyébként fotós, ezért külön büszke vagyok rá, nem semmi volt átállni a kamera másik oldalára, és megszokni, hogy most épp modellként kell helytállnia. (és kibírni, hogy ne a fényeket állítgassa 😀 )”

SMINK ÉS HAJ

„Ahogy az előző bejegyzésben említettem Eszter sminkjét és a haját is abszolút erre a „babás” vonalra építettük fel. Ahogy ötleteltünk kiderült, hogy mindketten egyből Palvin Barbi L’Oréal Paris kampányaira gondoltunk.

A Miss Candy és a Caresse kollekció közötti arany középútnál találtuk meg a megoldást, tehát a hangsúly a csodaszép és hatalmas kék szemein maradt, fényes cukorka rózsaszín szemhéjpúderrel, cicás tusvonallal és alsó kontúrral. Az arcára is enyhe üde barackos-rózsaszín pirosító került, és egy halvány rózsaszínbe hajló nude rúzzsal koronáztuk meg.

A hajával nem szerettünk volna különösebben variálni, Eszter egyébként is legtöbbször hullámosan hordja, így most is maradtunk ennél és lazább, kicsit kócos loknik születtek.

Eszter természetes sötétszőke hajához és a világító szemeihez iszonyúan passzolt ez a koncepció! Arról nem beszélve, hogy az összeállítás ezzel együtt lett teljes. Így alakult ki tehát az az összkép, amit a fotókon viszont szerettünk volna látni. 🙂

Hogyha nektek is tetszik, akkor szavazzatok egy utolsót ránk is, illetve nézzétek meg a werk videót, istenien átadja a hangulatot!:)

Köszönjük a L’Oréal Professionel csapatának, a sminkes lányoknak és Karsay Katának ezt a csodás napot! <3″

Támogassatok minket a szavazatotokkal, ha tetszik, amit közösen alkottunk! 🙂 Természetesen a szavazókra nyeremények is várnak, ahogy láttam a nyertesek és nyeremények listája is folyamatosan bővül, szóval érdemes lehet leadni egy voksot!:)

Szavazni itt tudtok:
https://www.facebook.com/LorealProfessionnelHungary?sk=app_668055989895532&app_data=profile-3

Mindenkinek köszönöm, aki már leadott ránk is egy voksot, nagyon sokat jelent nekünk!:)

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .