GOODIES – Smink kedvencek

IMG_4711_2.jpg

Ahogy beköszöntött az ősz, újra nagy kedvvel vetettem bele magam a sminkelésbe, mert nagyon élvezem, hogy nem folyik le és lehet variálni a színekkel, textúrákkal! Aztán persze kialakul, hogy mik azok, amiket napi szinten előveszek, most megint összejött egy adag „kedvenc”, ezeket gyűjtöttem most össze. Vannak közötte újdonságok és régi visszatérők is, tulajdonképpen még magam is meglepődtem, amikor így összeszedtem őket egy csoportképre!

Egyrészt a legnagyobb változás a nyári rutinhoz képest, hogy használok alapozót. Háromféle van most rotációban, attól függően éppen mire van szükségem, és néha kevergetem is őket a tökéletes szín/hatás érdekében. A kedvencem most ez a Clinique anti-blemish solutions alapozó. A fedése közepes, az állaga nagyon kellemes, viselni is jó érzés, mintha semmi sem lenne az arcomon. Negatívuma, hogy itthon a 02-es a legvilágosabb árnyalat, ami kapható, de ahogy tudom külföldön létezik egy 01-es is. Nekem az lenne az igazi, főleg, ha most elkezd az a minimális nyári színem is még jobban fakulni. Olyan alapozót kerestem, ami nem ront az arcom állapotán, nem emeli ki a csúnya területeket (van ilyenem is sajnos), és csodát nem várva tőle, de ha esetleg egy picit nyugtatja a bőröm, akkor az már maga a kánaán. Ezt mind tudja, amellett pedig púderesre szárad és egész nap tart, nem kopik vagy fakul, ami nálam elég fontos szempont, mert jó hosszúak a napjaim.

A tusvonalra újfent rákaptam, sokszor egyáltalán nem sminkelem a szemem csak feldobok egy vonalat, és máris sokkal rendezettebbnek érzem a fejem. Két kedvencem van most, az egyik a Tony Moly barna zselés tusa, a másik pedig egy ősrégi Alverde darab, grafit szürke színben (smink). mindkettőt nagyon szeretem, könnyű őket használni, pillanatok alatt megvagyok a vonallal, legyen az vastag vagy vékony. Mostanában megint kezdek a fekete tusok után kacsintgatni, ahogy közeledik a tél, inkább a mély, sötét árnyalatok után húz a szívem, de ezeket sem hagyom megint a fiók alján kallódni, mert túl jók!

A Maybelline Color Tattooról már kínosan sokat áradoztam, most a Permanent Taupe és a Pink Gold kerül elő napi szinten, ezeket a fenti tusokkal párosítva..nos az az én tökéletes reggeli rohanó sminkem. 🙂 Rendkívül tartósak, gyönyörű színük van..tényleg nem ragoznám, linkeltem a bejegyzést, amiben eléggé az egekbe magasztaltam őket. Ha külföldön járok, már inkább nem az itthon nem kapható márkák között nézek körbe, hanem a limitált CT színek között! (botrány, hogy hozzánk mennyire nem jönnek, pedig CSODÁSAK!)

A Lancome Juicy Tubes szájfényei számomra az egyik legjobbak. A tubusos kiszerelésüket annyira nem szeretem, de tulajdonképpen rá kellett jöjjek, hogy mégis, mert a táskáimba simán bedobom, nem féltem, éppen ezért ez a legtöbbet használt darabom is most. Ez a lila szín, jóval áttetszőbb mikor a számra kerül, hihetetlenül fényes, lakkszerű, és gyönyörű ez a hideg fénye, pont az ilyen őszi-téli időszakra nekem nagyon passzol. Úgy érzem, hogy táplálja is az ajkaimat, nagyon jó érzés viselni.

IMG_4752_2.jpg

Ez a paletta a Müller Outletes garázdálkodásom egyik legjobb vételének számít, mégsem esett eddig szó róla a blogon! A szemhéjpúderek 100-200 ft-ba kerültek, a beautybox maga talán 500 ft volt, a pirosító is ekörül.. A narancs szemhéjpúder kivételével mindegyik a Dita Von Teese kollekció darabjai (a beautybox is). Ez lett azóta is a mindennapi kedvenc palettám, ezzel utazom stb.. gyönyörű nagy tükör van benne, a színek tökéletes basic színek, egy kicsit a naranccsal megbolondítva, ami a szemem színét jól kihozza. A pirosító is remek vétel volt, halvány barackos rózsaszín, ami a világos bőrömön is jól mutat és éppen csak egy kis frissességet ad. Látszik a képen is, hogy a legvilágosabb és a szürkés barna színre elég jól rájártam, ez azért van, mert előbbit használom gyakorlatilag minden sminkemnél a szemöldökcsontra, az utóbbit pedig a mélyítővonalba, és néha a szemöldököm színezésére is. A minőségükkel elégedett vagyok, bár ahogy a képen látszik picit porol mindegyik szín és nehéz tisztán tartani a fekete kompaktot, ez engem cseppet sem zavar. 🙂

Szóljatok, ha részletesebben kíváncsiak vagytok valamire, szívesen szánok nekik külön posztot is akár!

Nektek mik a kedvenceitek mostanában?:) 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .